ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρνέζης: "Ήμασταν υποχρεωμένοι να νικήσουμε"

Καρνέζης: "Ήμασταν υποχρεωμένοι να νικήσουμε"
INTIME SPORTS

Καρνέζης και Μαυρίας μιλώντας μετά την νίκη πρόκριση στον Εύοσμο αναφέρθηκαν στην υποχρέωση του "τριφυλλιού" να το πράξει αλλά και τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Δύο εκ των διακριθέντων παικτών του Παναθηναϊκού στην νίκη πρόκριση του στον Εύοσμο, ο Ορέστης Καρνέζης και ο Χάρης Μαυρίας μίλησαν για την επιτυχία και την υποχρέωση τους να το κάνουν.

Παράλληλα μίλησαν για τους στόχους της ομάδας αλλά και την κακή εικόνα του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο πορτιέρο του "τριφυλλιού:

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο: "Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος. Όμως ήμασταν υποχρεωμένοι να νικήσουμε και τα καταφέραμε".

Για τη θέση του τερματοφύλακα: "Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ανταγωνισμός. Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη. Χρειάζονται παιχνίδια για να βρεις ρυθμό. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, από το να περιμένω".

Για τη μέτρια εικόνα του "τριφυλλιού": "Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλά και να βγάλουμε την ποιότητα μας. Είχαμε υποχρεώση να νικήσουμε και το κάνουμε".

Για τις απαιτήσεις που έχει ο Παναθηναϊκός: "Καταλαβαίνουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε, τις απαιτήσεις που έχει η φανέλα. Πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα και σκοπός μας είναι να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση".

Μαυρίας: "Παράδειγμα ο Καραγκούνης να πετύχουμε κάτι καλό"

Στις συνθήκες που ήρθε η νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα στάθηκε αρχικά Χάρης Μαυρίας που είχε θέση βασικού στο ματς με την ομάδα του Ευόσμου.

"Ήταν δύσκολη νίκη καθώς προερχόμασταν από το πρωτάθλημα. Οι συνθήκες του αγώνα ήταν δύσκολες. Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε τη νίκη και την πήραμε έστω και αν αυτό έγινε δύσκολα" τόνισε αρχικά.

Εν συνεχεία, απάντησε στο αν οι νέοι παίκτες παίρνουν κάτι καλό έχοντας ως παράδειγμα τον Γιώργο Καραγκούνη: "Αν παίρνουμε παράδειγμα αυτούς τους παίκτες όπως ο Καραγκούνης που έχουν κάνει μεγάλη καριέρα τότε μπορούμε και εμείς να πετύχουμε κάτι καλό."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ