ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρνέζης: "Επιβράβευση και κίνητρο η κλήση μου"

Καρνέζης: "Επιβράβευση και κίνητρο η κλήση μου"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις των Καρνέση και Φουρτούνη για την πρώτη τους κλήση στην Εθνική ομάδα ενόψει του φιλικού με το Βέλγιο (29/02).

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα του Ορέστη Καρνέζη και Κώστα Φουρτούνη ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με το Βέλγιο στο Ηράκλειο την προσεχή Τετάρτη (29/2). Οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για την παρθενική τους κλήση.

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα η κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Θεωρώ ότι αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλω όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και μου δίνει χαρά και κίνητρο ώστε να συνεχίσω να δουλεύω ακόμη περισσότερο. Χαίρομαι που γίνομαι κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος για την ευκαιρία που μου δίνει να εκπροσωπώ τη χώρα μου μέσω της Εθνική", υπογράμμισε ο Ορέστης Καρνέζης.

Από τη μεριά του ο Κώστας Φορτούνης σχολίασε: "Είμαι χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική Ομάδα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος που μου δίνει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και τον αγώνα για να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω ότι θέλω πολύ αυτή η πρώτη συμμετοχή σε αποστολή της Εθνικής να έχει και συνέχεια. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει όλα τα συστατικά για να πάει ψηλά και να εκπροσωπήσει επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα μας στο EURO 2012".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ