CHAMPIONS LEAGUE

Κατσουράνης: "Έχουμε ελπίδες"

Κατσουράνης: "Έχουμε ελπίδες"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα τα παρατήσουν μετά το 2-0 της Μάλαγα και θα τα δώσουν όλα στην ρεβάνς της Αθήνας σύμφωνα με τον Ορέστη Καρνέζη. Τι είπε ο Κατσουράνης

Αποστολή στην Ανδαλουσία: Μπάμπης Τσιμπίδας

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα τα παρατήσουν μετά το 2-0 της Μάλαγα και θα τα δώσουν όλα στην ρεβάνς της Αθήνας σύμφωνα με τον Ορέστη Καρνέζη.

Παράλληλα, ο γκολκίπερ των "πρασίνων" τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και μπορούσε να πετύχει ένα γκολ.

" Δεχτήκαμε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ", είπε αρχικά ο Ορέστης Καρνέζης.

Για το εάν στοίχισε η απειρία: " Ίσως να είναι έτσι. Μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίσαμε μία πολύ έμπειρη ομάδα η οποία πέρσι τερμάτισε στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος το οποίο είναι το καλύτερο στον κόσμο. Όπως είπα θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα γιατί έχουν κενά στην άμυνα".

Για τη ρεβάνς της Αθήνας: " Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Θα μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει".

Για την αδράνεια της άμυνας στο πρώτο γκολ: " Σε αυτό το επίπεδο μια μικρή αδράνεια σου στοιχίζει. Μπορεί να μην είχαμε δεχτεί αυτό το γκολ και ίσως να είχαμε δεχτεί κάποιο άλλο. Όπως είπα αν είχαμε πετύχει ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο όλα θα ήταν διαφορετικά".

Κατσουράνης: "Θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν"

Από την πλευρά του ο Κώστας Κατσουράνης είπε: " Το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για να μας αφήνει έστω και λίγες ελπίδες. Θα κυνηγήσουμε ένα γρήγορο γκολ και θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν.

Σίγουρα η αποστολή μας είναι δύσκολη ωστόσο πιστεύω ότι εάν μπούμε δυνατά και συγκεντρωμένα μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Για τις ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου: " Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε καλύτερα. Δημιούργησε καλές ευκαιρίες και όλα θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε καταφέρει να κάνουμε το 2-1. Πιστεύω ό,τι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι".

Για το εάν έπαιξε ρόλο η έλλειψη καθαρού μυαλού: " Σίγουρα είχαμε μιλήσει όλο αυτό το διάστημα για τις στημένες φάσεις. Δεν περιμέναμε να φάμε τέτοιο γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Μας στοίχισε πολύ αυτό το γκολ".

Βελάσκες: "Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο"

Ο "Σέμα" Βελάσκες δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να χρησιμοποιήσει την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ως οδηγό για τον επαναληπτικό της Αθήνας.

Στο πρώτο του σχόλιο για τον αγώνα ο αμυντικός από την Βενεζουέλα δήλωσε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Μάλαγα αποδείχθηκε ένας εξαιρετικός αντίπαλος. Μας δυσκόλεψαν αρκετά πολύ, ιδίαιτερα στο πρώτο ημίχρονο που εμείς δεν ήμασταν καλοί. Ελπίζουμε στην Αθήνα να ανατρέψουμε την κατάσταση και να παλέψουμε για την πρόκριση με τα βοήθεια του κόσμου μας".

Για τη διαφορά ταχύτητας των δύο ομάδων: " Η Μάλαγα ήταν πιο έτοιμη και ψυχολογικά γι' αυτό το παιχνίδι. Πράγματι ήταν πολύ πιο γρήγοροι από μας και σε κάποια σημεία δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας και φτάσαμε κοντά στο γκολ. Αυτό το διάστημα πρέπει να είναι οδηγός για το ματς στο ΟΑΚΑ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ