ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρλίτος: "Είχαμε εμπιστοσύνη και πίστη στο στόχο μας"

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 14 Μαΐου 2022
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 14 Μαΐου 2022 EUROKINISSI

Ο Καρλίτος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει το στόχο της επιστροφής του στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια καθώς πίστευε όλο το χρόνο σε αυτό.

Ο Παναθηναϊκός με το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε πανηγυρικά στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια με τον Καρλίτος να στέκεται στην εμπιστοσύνη και την πίστη που είχαν απάντες στο τριφύλλι από την αρχή της σεζόν.

Ο Ισπανός φορ είπε με το τέλος της αναμέτρησης:

"Είμαστε ευχαριστημένοι, είναι πάντα όμορφο να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και να τους ικανοποιείς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας.

Πρέπει να είναι προσηλωμένος στο στόχο σου και να πιστεύεις σε αυτόν. Αν το πιστεύεις μέχρι το τέλος τότε θα είναι πιθανό να συμβεί, αν όχι τότε είναι σχεδόν απίθανο να πραγματοποιηθεί. Εμείς πιστέψαμε και τα καταφέραμε".

Σε ερώτηση για την επιστροφή του στα γκολ ο Καρλίτος είπε:

"Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Θέλω να σκοράρω κάθε ημέρα, ακόμα και στις προπονήσεις. Είναι η δουλειά μου αυτή, το κάνω χρόνια αυτό και όταν το κάνω μπροστά στον κόσμο μας είναι ακόμα καλύτερο".

Ενώ αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ υποστήριξε:

"Αρχικά πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα, να κοιμηθούμε καλά. Από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε και να σχεδιάσουμε την τακτική μας γι' αυτό το παιχνίδι από αύριο".

Κώτσιρας: "Μεγάλη υπερηφάνεια να παίξω στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό"

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κώτσιρας δήλωσε περήφανος που θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη ενώ έθεσε ως στόχο και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρχικά για την αναμέτρηση σημείωσε: "Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να πάρουμε άμεσα προβάδισμα, αλλά το γκολ που πετύχαμε μας "έλυσε" τα χέρια".

Ενώ για το στόχο της επιστροφής στην Ευρώπη σημείωσε: "Η ομάδα έμεινε όλο το χρόνο πιστή στο πλάνο της. Εμείς πιστεύαμε σε αυτό που κάναμε και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στη διαδικασία των playoffs, όπου η ομάδα έχει δείξει μεγάλη συνέπεια. Υπάρχουν στιγμές που δεν είμαστε καλοί ή να μην παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, αλλά έχουμε μάθει πλέον να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια".

Όσο για το γεγονός πως θα παίξει στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε: "Μεγάλη υπερηφάνεια η συμμετοχή μου στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Εννοείται πως θέλουμε να σηκώσουμε και το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα, αλλά τόσο για την εικόνα όσο και για το prestige της ομάδα η Ευρώπη ήταν μονόδρομος και ένας μεγάλος στόχος της ομάδας φέτος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ