ΑΕΚ

Καρέρα: "Δεν αρκεί να λέγεσαι ΑΕΚ για να νικήσεις, θα γίνουν αλλαγές"

Ο Μάσιμο Καρέρα
Ο Μάσιμο Καρέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ισοπαλία (2-2) της ΑΕΚ με τον Βόλο, ενώ στάθηκε στα πολλά λάθη των παικτών του σε ακόμα ένα παιχνίδι, προαναγγέλλοντας αλλαγές.

Η ΑΕΚ, ύστερα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές, τέσσερα γκολ και πολλή ένταση, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον εξαιρετικό Βόλο στη Ριζούπολη για τη 13η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στα πολλά λάθη των παικτών της ομάδας του, υποστηρίζοντας πως μόνη της η ομάδα έβαλε "παγίδες" στον εαυτό της, ενώ προανήγγειλε αλλαγές.

Για το ματς και οι πρώτες σκέψεις του: "Σίγουρα δεν μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο. Δεν μπήκαμε σωστά, δεν είχαμε χαρακτήρα. Με βάζει σε σκέψεις αυτό και θα γίνουν αλλαγές. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Δεν γίνεται κάθε φορά να δεχόμαστε πράγματα από τον αντίπαλο, όχι γιατί είναι καλύτερο, αλλά από δικά μας λάθη".

Για το ποιες είναι αυτές οι σκέψεις κι αν έχει να κάνει με παίκτες ατομικά: "Όλη η ομάδα κερδίζει, ισοφαρίζει και χάνει. Όλοι μαζί πρέπει να καταλάβουμε τα λάθη. Ότι στο γήπεδο πρέπει να ματώσουμε, να ιδρώσουμε, να τρέξουμε για την ομάδα".

Για τις παγίδες που έλεγε πριν το ματς: "Δημιουργήσαμε τις παγίδες μόνοι μας. Όλοι μαζί. Κατάλαβα ότι δεν μπήκε καλά η ομάδα. Δεν αρκεί να λέγεσαι ΑΕΚ για να νικήσεις. Αρκεί να καταλάβεις το σωστό κίνητρο για να κερδίσεις".

Για τη συνέχεια: "Σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Και πέρυσι όταν ήρθα ήμασταν 10 πόντους από τον πρώτο και μετά επιστρέψαμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τους αγώνες δεν τους κερδίζεις στα χαρτιά και με τα λόγια, αλλα τους κερδίζεις βάζοντας στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ