ΑΕΚ

Καρέρα: "Όταν έχεις κάθε τρεις μέρες αγώνα, δεν μπορείς να διορθώσεις όλα τα λάθη"

Ο Μάσιμο Καρέρα στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
Ο Μάσιμο Καρέρα στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο Μάσιμο Καρέρα εστίασε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ στην εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο βεβαρημένο πρόγραμμα που δεν επιτρέπει την άμεση διόρθωση όλων των λαθών.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας 2-1 της ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten, εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή εικόνα του και την κακή αμυντική λειτουργία της αντιπάλου του.

Ο προπονητής της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα, εστίασε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του και στάθηκε στο βεβαρημένο πρόγραμμα που δεν επιτρέπει την άμεση διόρθωση όλων των λαθών.

"Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά χάναμε όλες τις κόντρες, αργούσαμε πολύ, κάναμε πολύ κακό πρώτο μέρος και κάναμε πολλά λαθη. Στο δεύτερ προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Θα πρέπει να αναλύσουμε το γιατί δεν πήγε καλά το παιχνίδι σήμερα. Για τον ΠΑΟ είχαμε προετοιμαστεί, αλλά δεν πήγε όπως θέλαμε. Μια τέτοια ήττα πάντα πονάει, αλλά όταν έχεις κάθε τρεις μέρες αγώνα, δεν μπορείς να διορθώσεις όλα τα λάθη κατευθείαν αλλά για αυτό είμαστε εδώ.

Σίγουρα όταν χάνεις η πίεση αυξάνεται και δεν είναι εύκολη μια τέτοια κατάσταση, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε", τόνισε στη Nova.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ