ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ προ των πυλών του Ολυμπιακού

Καρεμπέ προ των πυλών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κριστιάν Καρεμπέ έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να συζητήσει το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Πιθανότατα ο ρόλος του θα αφορά στις διεθνείς σχέσεις του Ολυμπιακού. Θα είναι το "πρόσωπο" των Πειραιωτών στις σχέσεις με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και όχι μόνο.

Ένας αληθινός σούπερ σταρ του διεθνούς ποδοσφαίρου, στη "βιτρίνα" των πρωταθλητών Ελλάδος.Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική αλλαγή, με θέα στον νέο Ολυμπιακό που δημιουργείται.

Ο Καρεμπέ είναι μια διεθνής ποδοσφαιρική προσωπικότητα, η φιγούρα του είναι αναγνωρίσιμη παντού στην Ευρώπη, άρα ο Ολυμπιακός μόνο ωφελημένος μπορεί να βγει από την ανάμιξη του Γάλλου αστέρα με τα κοινά της ομάδας.

Όταν, μάλιστα, θα οριστικοποιηθεί και ο ρόλος του στον Ολυμπιακό θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι ο Καρεμπέ φέρνει άλλον αέρα στο λιμάνι. Παρόμοιο με εκείνο που είχε φέρει και σαν παίκτης, φορώντας τα "ερυθρόλευκα" την τριετία 2001-04 (88 αγώνες, 5 γκολ).

Θεωρητικά οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν μια ακόμη προσθήκη. Αναζητούν πάντα τον αντικαταστάτη του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Άρα είναι πάντα είναι ανοιχτή η περίπτωση νέου τεχνικού διευθυντή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ