ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Πρόκριση στη Λεωφόρο"

Καρέλης: "Πρόκριση στη Λεωφόρο"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης σκέφτεται ήδη το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν και πρόσθεσε ότι ο Ατρόμητος είναι ένας αντίπαλος ο οποίος είναι δυσκολοκατάβλητος.

Με το γκολ που σημείωσε ο Νίκος Καρέλης, "καθάρισε" τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 επί του Ατρόμητου και σφράγισε την επιστροφή του Τριφυλλιού.

Ο νεαρός στράικερ μίλησε για τη δυσκολία που είχε το ματς, τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται αλλά και για το μέλλον σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: "Επιστρέψαμε δυνατά και δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην PSV στο Αϊντχόφεν. Με τον Παναιτωλικό είχαμε επίσης πολύ καλή εικόνα και σήμερα μπήκαμε δυνατά, δεν μας απείλησαν πολύ, είχαμε καλό πρόσωπο και αξίζαμε τη νίκη που πήραμε".

Για τα περσινά δύσκολα ματς με τον Ατρόμητο: "Η αλήθεια είναι ότι πέρσι μας δυσκόλεψαν αρκετά αλλά φέτος είχαμε πεισμώσει σήμερα και καταφέραμε να νικήσουμε".

Για τη δική του παρουσία: "Πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Έτσι ήρθε η κλήση στην εθνική ομάδα που ήταν επιβράβευση".

Για το γκολ που πέτυχε: " Είδα ότι ο Ατζαγκούν ετοιμαζόταν να μου κάνει προωθημένη πάσα και φρόντισα να είμαι εκεί την κατάλληλη στιγμή".

Για το παιχνίδι με την PSV: "Στο Αϊντχόφεν είχαμε καλή ψυχολογία και κάναμε μια καλή εμφάνιση. Τώρα πρέπει να νικήσουμε στη Λεωφόρο για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Προσπαθώ πάντα να κάνω ό, τι μπορώ για την ομάδα μου".

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: " Μου αρέσει να παίζω σέντερ φορ αλλά τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να μάθω και τις θέσεις δεξιά και αριστερά στην επίθεση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ