ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Δώσαμε την ψυχή μας και αυτό φάνηκε"

Καρέλης: "Δώσαμε την ψυχή μας και αυτό φάνηκε"

Ο Νίκος Καρέλης ήταν ο MVP της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Πανθρακικού αλλά στις δηλώσεις του στάθηκε στην ομαδική δουλειά και στην ψυχή που έδωσαν όλοι οι πράσινοι.

Το τρίτο του φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Νίκος Καρέλης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό ανοίγοντας το σκορ για τους πράσινους και βάζοντας το τριφύλλι μπροστά στο σκορ. Ο νεαρός άσος ο οποίος μάλιστα αποχώρησε τραυματίας λόγω ενός χτυπήματος στο κεφάλι μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το ματς με την ομάδα της Κομοτηνής αλλά και το δικό του προσωπικό τέρμα.

Ο Καρέλης τόνισε:

«Είχαμε αποτελεσματικότητα και μπήκαμε πολύ δυνατά από το πρώτο ημίχρονο και σκοράραμε σε μια δύσκολη έδρα. Είχαμε καλή απόδοση και κερδίσαμε δίκαια. Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε ακόμα τρεις βαθμούς και πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ανεξάρτητα από την ήττα στο Βόλο, όλα τα παιδιά βοηθούν πολύ την ομάδα και με τη βοήθεια του Πέτριτς που έχει μεγάλη εμπειρία θα πάμε ακόμα καλύτερα.

Οι ευκαιρίες μου βγήκαν μέσα από το παιχνίδι της ομάδας. Δώσαμε την ψυχή μας και αυτό φάνηκες. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά για να παίρνουμε τη νίκη».

Καμία ανησυχία για Καρέλη, Λαγό

Από εκεί και πέρα, τα μικροπροβλήματα τραυματισμών με τα οποία αποχώρησαν από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό οι Τάσος Λαγός και Νίκος Καρέλης δεν εμπνέουν ανησυχία.

Ο μέσος του τριφυλλιού είχε ένα πρόβλημα στο δάχτυλο, ενώ ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού έγινε αλλαγή μετά από το χτύπημα που δέχτηκε από τον Έμποου και του έκανε μια μικρή πληγή στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Και οι δύο πάντως δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κατέλυσε στην Κομοτηνή το βράδυ της Κυριακής και θα αναχωρήσει για Αθήνα το πρωί της Δευτέρας. Το ευχάριστο κλίμα στα αποδυτήρια ήταν χαρακτηριστικό μετά το τέλος του ματς, με τους «πράσινους» να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την εμφάνιση όσο και από το αποτέλεσμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ