ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Σήμερα στο Μαυρομμάτι η κηδεία του 20χρονου ποδοσφαιριστή

Ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ Ραγιά κλωτσάει την μπάλα σε ματς  κόντρα στη Γουέστ Χαμ
Μπάλα ποδοσφαίρου © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Θρήνος για τον αιφνίδιο θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή, που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τη Δευτέρα (16/01), στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Μαυρομματίου θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου 20χρονου ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα, ο θάνατος του οποίου “πάγωσε” ολόκληρο το νομό Καρδίτσας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 20χρονος κατέρρευσε στο 17ο λεπτό του αγώνα της τοπικής ομάδας με τη Δόξα Αμπέλου για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή, ενώ άμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ Μουζακίου.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και αμέσως μετά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών δεν στάθηκε δυνατό να κρατήσουν το νεαρό ποδοσφαιριστή στη ζωή. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι προγραμματισμένοι αγώνες της Κυριακής αναβλήθηκαν σε ένδειξη πένθους. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις προς την οικογένεια του 20χρονου εξέδωσαν, μεταξύ άλλων, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, η ΠΑΕ Αναγέννησης, και πολλά ποδοσφαιρικά σωματεία.

Για μια ακόμα φορά επανέρχεται η συζήτηση για τις συνθήκες διεξαγωγής αγώνων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και η αναγκαιότητα εγκατάστασης απινιδωτών στα γήπεδα.

Πηγή: News247

TAGS ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ