ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς στο ΔΣ της Λίγκας: "Ο Ολυμπιακός θα διακόψει κάθε σχέση με την ΕΠΟ"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία ημέρα μετά την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τη Λίγκα με την οποία ζητούσε την αυτονόμησή της από την ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε στο ΔΣ με σκληρή γλώσσα προς την Ομοσπονδία.

Αποφασισμένοι να τραβήξουν στα άκρα τη σχέση τους με την ΕΠΟ είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς μία ημέρα μετά την επιστολή της ΠΑΕ προς τη Λίγκα, με την οποία ζητά την αυτονόμησή της από την Ομοσπονδία, ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε νέα επίθεση στη διάρκεια του ΔΣ της Παρασκευής (4/9).

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και υποστήριξε στην τοποθέτησή του ενώπιων των υπολοίπων εκπροσώπων της Λίγκας τα εξής:

"Όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο έχουμε δει λαμόγια, στοιχηματζήδες, απατεώνες, κάθε λογής υπόκοσμο, αστοιχείωτους, αμόρφωτους, βρώμικους ανθρώπους.

Όμως ποτέ δεν υπήρχε στο παρελθόν μια τόσο χυδαία αντιμετώπιση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στο άθλημα και σε συγκεκριμένες ομάδες.

Η ξεφτίλα τους δεν έχει προηγούμενο. Είναι η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον έχουν γίνει παραποδόσφαιρο και η αξία του αθλήματος και του ελληνικού ποδοσφαίρου εκμηδενίζεται συνεχώς.

Δεν μπορεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να στηρίζεται στις αποφάσεις 8 κατσαπλιάδων, που επιδεικτικά παραβιάζουν τις αποφάσεις και συστάσεις της FIFA, της UEFA, των τηλεοπτικών παρόχων και τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Ο Ολυμπιακός θα τους κυνηγήσει με κάθε νόμιμο μέσο για να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης για όλες τις παράνομες ενέργειες και αποφάσεις τους.

Δηλώνουμε στον συνεταιρισμό ότι ο Ολυμπιακός θα διακόψει κάθε σχέση με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ταυτόχρονα θα σταματήσει να χρηματοδοτεί με οποιοδήποτε τρόπο την ΕΠΟ με αυτό το σάπιο σύστημα.

Μας κάνει κακό η ΕΠΟ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στο προϊόν μας, στις επενδύσεις μας και εν γενεί στην αξία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Πρέπει να διακόψουμε κάθε δεσμό και σχέση με αυτήν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ