ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Kαραντίνα τέλος!

Kαραντίνα τέλος!
INTIME SPORTS

Πελέ και Μπονγκ βγήκαν από την καραντίνα, ενώ ο Περέιρα επέμενε για μια ακόμη φορά στο συνεχές πρέσινγκ, προκειμένου να αλλάξει το στυλ της ομάδας.

Για μια ακόμη προπόνηση ο Βίτορ Περέιρα έβγαλε το... λάδι των παικτών, επι μισή ώρα έκαναν συνεχές πρέσινγκ για να αλλάξει το στυλ του παιχνιδιού, ενώ στα ευχάριστα είναι η πορεία της αποθεραπείας του Μιλιβόγεβιτς, που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα και θα είναι ετοιμοπόλεμος στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Περέιρα λοιπόν έδειξε από την πρώτη μέρα ότι θέλει να πιέσει τους παίκτες του, επιμένει να πρεσάρουν ψηλά, όπως την εποχή Βαλβέρδε και δεν τους αφήνει να πάρουν ανάσα, προκειμένου να βελτιώσουν και τη φυσική κατάσταση τους, μιας και στην Ξάνθη η ομάδα οπισθοχώρησε μετά το 70΄.

Στα ευχάριστα όπως προαναφέραμε είναι η επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς, ενώ για πρώτη φορά προπονήθηκε για μισή ώρα και ο Πελέ με την υπόλοιπη ομάδα, που ήταν στην καραντίνα επί Μίτσελ. Απο την καραντίνα βγήκε και ο Μπονγκ που ναι μεν έκανε ατομική προπόνηση, αλλά την ώρα της ομαδικής, ενώ προ Περέιρα πήγαινε μόνος του στο Ρέντη. Οι παίκτες που δεν ήταν στα πλάνα του Μίτσελ θα δοκιμασθούν από τον Πορτογάλο τεχνικό που θα κρίνει το μέλλον τους.

Το πρόγραμμα διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα και δόθηκε μεγάλη έμφαση στην τακτική. Ο Περέιρα και οι ποδοσφαιριστές του έκαναν πολλή δουλειά επάνω στο σωστό, ομαδικό πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, αλλά και στη σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν μονομαχίες με ένας εναντίον ενός με τελειώματα φάσεων και σουτ. Στη συνέχεια έκαναν και αρκετή δουλειά επάνω στην αντίδραση (άμυνα και επίθεση) όταν χάνεται (ή κερδίζεται αντίστοιχα) η μπάλα και ακολούθησε δίτερμα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων, είτε με σουτ από τον άξονα είτε με παράλληλες μπαλιές και σέντρες από τα άκρα.

Στο ιατρικό κομμάτι δεν υπάρχουν αλλαγές. Ο Μποτία και ο Φουστέρ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Μιλιβόγεβιτς συνεχίζει εντατικά ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει και στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, με την υπόλοιπη ομάδα, προσθέτοντας ακόμη μία λύση στα χέρια του Περέιρα.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ