EURO

Καραγκούνης: "Νίκη καρδιάς"

Καραγκούνης: "Νίκη καρδιάς"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην Εθνική επί του Ισραήλ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στην 101η του συμμετοχή με το εθνόσημο. Ο αρχηγός χαρακτήρισε αυτή τη νίκη, νίκη καρδιάς και ψυχής.

Επίσης, ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε και στη βοήθεια του κόσμου, αλλά και της ΕΠΟ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως το κέντρο της Εθνικής έχει προβλήματα, αφού δεν έχει τρεξίματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Η νίκη που πετύχαμε, ήταν νίκη καρδιάς και ψυχής. Δεν είναι εύκολο να κάνεις το 2 στα 2. Όλοι μας κάναμε μεγάλη προσπάθεια και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος μάς βοήθησε πολύ απόψε, όπως μας έχει βοηθήσει και η ΕΠΟ. Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι η Ελλάδα είναι από τις πιο συνεπείς ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία δέκα χρόνια.

Από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολος αγώνας. Είχαμε πάθος και καρδιά και καταφέραμε να προηγηθούμε. Ισοφαριστήκαμε από μια άτυχη στιγμή, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε γρήγορα και να κάνουμε το 2-1, ενώ είχαμε και τις ευκαιρίες να κάνουμε το 3-1. Σημαντική νίκη, αφού η εποχή είναι δύσκολη για την ομάδα, με παίκτες που έχουν αποχωρήσει και παίκτες τραυματίες. Στο κέντρο δεν έχουμε τρεξίματα.

Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Δείχνουμε ανεπανάληπτη συνέπεια και αυτό έχει σημασία. Είδατε πως η Τουρκία έχασε από το Αζερμπαϊτζάν και η Σερβία την προηγούμενη εβδομάδα από την Εσθονία. Δεν ακούμε τίποτα και συνεχίζουμε
".

Σαλπιγγίδης: " Αφιερώνουμε τη σημερινή μας νίκη κόντρα στο Ισραήλ, στον συμπαίκτη μας Αλέξανδρο Τζιόλη. Δικαιωματικά του αξίζει και του εύχομαι να γυρίσει δυνατός. Η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική, αλλά ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας . Ο Νίνης είναι νέο παιδί και θα επιστρέψει πολύ σύντομα " .

Παπαδόπουλος: " Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Το Ισραήλ δεν είχε να χάσει τίποτα και του δώσαμε το δικαίωμα να κάνει το παιχνίδι του. Τελικώς, όμως, η ουσία είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι στην εποχή που είμαστε το σημαντικότερο είναι το αποτέλεσμα, δηλαδή οι τρεις βαθμοί. Δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα που δεν θέλαμε. Δώσαμε το δικαίωμα να κάνει κάποιες ευκαιρίες. Είμαστε μία καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε. Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο όταν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες προπονείσαι τόσες λίγες ημέρες. Πάντως, είναι πολύ σημαντικό που αγωνίζονται οι νεαροί παίκτες στην ομάδα, γιατί είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν στο μέλλον. Υπάρχουν νέα παιδιά που τα δίνουν όλα. Υπάρχει πολύ ταλέντο" .

Κατσουράνης: " Κάναμε κατάθεση ψυχής, ήμασταν πιο παθιασμένοι. Τα δώσαμε όλα και κάναμε περήφανο τον κόσμο που μας πιστεύει. Ευτυχώς βάζουμε νέα παιδιά στην ομάδα και βελτιωνόμαστε συνεχώς".

Σηφάκης: " Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι αντιδράσαμε τόσο καλά και γρήγορα όταν δεχτήκαμε το γκολ και το σκορ έγινε 1-1. Αυτό που θέλαμε ήταν οι τρεις βαθμοί και τους πήραμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο, για ένα τέταρτο μας πίεσε ο αντίπαλος και δεχτήκαμε το γκολ. Μας ξύπνησε όμως η ισοφάριση και μετά το 2-1 κρατήσαμε πολύ άνετα το προβάδισμα. Δείξαμε καλά στοιχεία. Βγήκαμε πολλές φορές στην κόντρα και στην πλάτη της άμυνας και δίκαια φτάσαμε στη νίκη".

Καφές: " Αυτό που θέλαμε στα δύο παιχνίδια ήταν οι νίκες και τις πήραμε. Τώρα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε, αφού τα ματς είναι το Μάρτιο και θα βοηθήσει την ομάδα να δουλέψει σε πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι να πετυχαίνουμε τους στόχους και το προσωπικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Πλέον περιμένουμε περισσότερο κόσμο".

Τζαβέλλας: " Αυτό που θέλαμε ήταν να καλύψουμε την γκέλα με την Γεωργία. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, πήραμε δύο νίκες και έξι βαθμούς. Από δω και πέρα περιμένουμε βελτίωση. Πετύχαμε τον στόχο μας και συνεχίζουμε".

Σέχτερ: " Έπρεπε να μας δώσει δύο πέναλτι, το λογικό θα ήταν η ισοπαλία. Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά αν κερδίσουμε τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια θα προκριθούμε".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ