ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καραγκούνης: Να κερδίσουμε την αυτοπεποίθησή μας"

Καραγκούνης: Να κερδίσουμε την αυτοπεποίθησή μας"
INTIME SPORTS

Μετά την ισοπαλία στο "Ανθη Καραγιάννη" ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδος, αναφέρθηκε στο διάστημα που η ομάδα του δεν ήταν καλή και τόνισε πως πρέπει να κερδίσουν την αυτοπεποίθησή τους στην συνέχεια. Λουίς Γκαρθία: "Πάθαμε μπλακ άουτ".Πέθανε ο πατέρας του Γκοβού.

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στάθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά το ματς. Ο αρχηγός των "πράσινων" τόνισε πως η ομάδα του ήταν επηρεασμένη από την βαριά ήττα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο πρέπει όλοι να αφήσουν πίσω την ισοπαλία αυτή και να κοιτάξουν την συνέχεια.

" Θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Προηγηθήκαμε και ανεβάσαμε την απόδοσή μας με το γκολ. Εκεί που φαινόταν ότι θα βάλουμε και δεύτερο ο αντίπαλος ισοφάρισε από στημένη φάση
Σε εκείνο το σημείο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μέχρι να ανασυνταχθούμε δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη αντισταθήκαμε, αντιμετωπίσαμε ένα αντίπαλο που έπαιζε κάτω από τη σέντρα.

Ψάξαμε το γκολ, πιέσαμε και ισοφαρίσαμε. Δυστυχώς ήταν δύσκολα τα πράγματα. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε κοιτάζοντας μπροστά.

Να κερδίσουμε την αυτοπεποίθησή μας κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι. Να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γυρίσουμε στις νίκες. Ακόμα είμαστε στην αρχή".

Τέλος σε ερώτηση για το εάν επηρέασε εκείνον και τους συμπαίκτες του η εμφάνιση και η ήττα από την Μπαρτσελόνα, υποστήριξε: "Σίγουρα αλλά γι’ αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Έρχονται παιχνίδια πολύ δύσκολα να κοιτάξουμε τη συνέχεια".

Λουίς Γκαρθία: "Πάθαμε μπλακ άουτ"

Ανεξήγητο χαρακτήρισε το γεγονός πως η απόδοση της ομάδας έπεσε σε λίγα λεπτά και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Λουίς Γκαρθία με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε χαρακτηριστικά "πάθαμε μπλακ άουτ".

" Το παιχνίδι άρχισε καλά για εμάς, όμως στη συνέχεια χαλαρώσαμε χωρίς λόγο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ελάχιστα λεπτά. Θα έλεγα ότι πάθαμε μπλακ άουτ.

Δουλέψαμε πολύ για να έρθει το δεύτερο γκολ, το πετύχαμε όμως και πάλι δεν πήραμε τη νίκη. Η απόδοση μας έπεσε ανεξήγητα. Σκεφτόμασταν πως να φέρουμε το ματς στα ίσα και τουλάχιστον το πετύχαμε
" τόνισε ο Ισπανός άσος.

Ιωαννίδης: "Ημασταν καλύτεροι"

Στεναχωρημένος που το ντεμπούτο του στην Σούπερ Λίγκα με την νέα του ομάδα δεν συνοδεύθηκε με επιτυχία ήταν ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Ο νεαρός μπακ του "τριφυλλιού" δήλωσε πως δεν ευχαριστήθηκε την πρεμιέρα του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού ήθελε την νίκη.

" Περιμέναμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος που αγωνίστηκα για πρώτη φορά, αλλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.
Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να νικήσουμε, όμως το ίδιο εύκολα μπορούσαμε να χάσουμε
" τόνισε ο πρώην άσος του Ηρακλή.

Πέθανε ο πατέρας του Γκοβού

Μια αναπάντεχη είδηση έμαθε ο Σίντνεϊ Γκοβού με την λήξη του αγώνα. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός βρήκε στο κινητό του το μήνυμα πως "έχασε" τον πατέρα του.

Ο 30χρονος άσος αμέσως ξέσπασε και έγινε ράκος ψυχολογικά ενώ λογικά θα φύγει σχεδόν άμεσα για την πατρίδα του και την κηδεία του πατέρα του σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον ίδιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ