ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάραγκερ: "Όχι άλλα πέναλτι εις βάρος μας"

Κάραγκερ: "Όχι άλλα πέναλτι εις βάρος μας"
New Image

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο έχει δεχτεί γκολ φέτος η Λίβερπουλ είναι από τη βούλα του πέναλτι (τρία στην Πρέμιερ Λιγκ και ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ), με τον Άγγλο στόπερ να τονίζει ότι θα πρέπει να σταματήσει αυτο το... περίεργο φαινόμενο

Σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχει δει να σφυρίζονται εις βάρος τρία (!) πέναλτι κοντρα σε Άστον Βίλα, Τσέλσι και Πόρτσμουθ, με τον Ρέινα να αποκρούει αυτό του Νουάνκο Κανού στο "Φράτον Παρκ", ενώ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Πόρτο άνοιξε το σκορ κόντρα στους "κοκκινους" με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λούτσο Γκονζάλεζ.
Αν εξαιρέσει κανείς τα γκολ που έχει δεχτεί από πέναλτι, ο Ρέινα δεν έχει δει την εστία του να παραβιάζεται με άλλο τρόπο τα τελευταία 728 λεπτά που κάθεται κάτω από τα γκολπόστ, με τον Τζέιμι Κάραγκερ να χτυπάει καμπανάκι κινδύνου πάντως, ισχυριζόμενος ότι αν η Λίβερπουλ θέλει να πετύχει φέτος θα πρέπει να εξαλειφθεί άμεσα το "φαινόμενο" αυτό.

"Είναι ένα από εκείνα τα παράξενα πράγματα που συμβαίνουν συχνά, φαίνεται ότι δίνουμε πέναλτι σε κάθε εκτος έδρας αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί άλλο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ για να συμπληρώσει:

"Το πιο απογοητευτικό πράγμα όμως από όλα είναι ότι τα πέναλτι αυτά δεν προήλθαν απο φάσεις για γκολ. Δεν επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να μας κάνουν πολλές φάσεις και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να σταματήσουμε να δίνουμε πέναλτι στους αντιπάλους.



Υπενθυμίζεται ότι στον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τη Μπέρμιγχαμ, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ντάνιελ Άγκερ και Τσάβι Αλόνσο, με τον Ρίισε να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του.






TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ