ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάραγκερ: "Λάθος οι 35.000.000 λίρες για Κάρολ"

Κάραγκερ: "Λάθος οι 35.000.000 λίρες για Κάρολ"
© ACTION IMAGES

Η Λίβερπουλ τίθεται αντιμέτωπη με τη Γουέστ Χαμ του... Άντι Κάρολ και ο Τζέιμι Κάραγκερ έκανε ειδική αναφορά στο πέρασμά του από το "Άνφιλντ". Τα λεφτά που τον "βάρυναν" και η άτυχη σύγκριση με τον Ντρογκμπά.

Λίγο πριν το κρίσιμο ματς της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, ο Τζέιμι Κάραγκερ αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο ομάδων: τον Άντι Κάρολ.

Για χάρη του υψηλόσωμου και θηριώδη Άγγλου επιθετικού, η διοίκηση της Λίβερπουλ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα τον Ιανουάριο του 2011 δαπανώντας το ποσό των 35.000.000 λιρών για να τον αποκτήσει από τη Νιούκαστλ (την ίδια εποχή ενέταξε στο δυναμικό της και τον Λουίς Σουάρες), με τον Κάρολ να μην καταφέρνει όμως ποτέ να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες των "κόκκινων" για αυτόν.

Κάραγκερ: "Λάθος οι 35.000.000 λίρες για Κάρολ"
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο "Άνφιλντ" όπου πέτυχε μόλις 6 γκολ σε 44 ματς πρωταθλήματος, ο Άγγλος στράικερ παραχωρήθηκε δανεικός στη Γουέστ Χαμ, με τα "σφυριά" από την πλευρά τους να τον αποκτούν με κανονική μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι.

"Στο ματς της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ ο Άντι θα πιστεύει ότι έχει πολλά να αποδείξει με δεδομένο το πόσο γρήγορα τέλειωσε την καριέρα του στο Άνφιλντ ο Μπρένταν Ρότζερς (είχε μόνο δύο συμμετοχές ως αλλαγή και συνολικά 18 αγωνιστικά λεπτά), όμως η απόφαση να δοθεί ήταν σωστή για όλες τις πλευρές.

Ήθελα να τον πάρει η Λίβερπουλ, ειδικά από μετά από εκείνο το ματς του με τη Νιούκαστλ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" όπου είχε ταλαιπωρήσει την άμυνά μας. Θα ήταν πετυχημένη μεταγραφή αν είχαμε δώσει 12-15 εκατομμύρια λίρες.

Κάραγκερ: "Λάθος οι 35.000.000 λίρες για Κάρολ"
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Η αίσθηση όμως που υπήρχε με τα χρήματα που δόθηκαν ήταν πως πήραμε έναν παίκτη που μπορούσε να εξελιχτεί στον δικό μας Ντιντιέ Ντρογκμπά. Η απόφαση τη Λίβερπουλ να δώσει 35 εκ.λίρες ήταν λανθασμένη και δεν βοήθησε τον Άντι", τονίζει ο Τζέιμι Κάραγκερ μέσω στήλης που διατηρεί στη "Daily Mail" με τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ να συμπληρώνει:

"Είχε ξεκινήσει καλά, με δύο γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο του ματς ως βασικός, αλλά έγινε γρήγορα προφανές πως δεν ήταν ο παίκτης που ταίριαζε στην ομάδα. Δεν μπορούσε να αντέξει τους ρυθμούς του να παίζει τρία ματς την εβδομάδα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ