EUROPA LEAGUE

Καραγεωργίου: "Θέλουμε να προκριθούμε"

Καραγεωργίου: "Θέλουμε να προκριθούμε"

Διαβάστε τι είπαν ο Νίκος Καραγεωργίου και ο Θεόδωρος Βασιλακάκης στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (25/7) με τη Λίνφιλντ. Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Skoda Ξάνθης.

Η Skoda Ξάνθη είναι πιο έτοιμη από το πρώτο ματς και θέλει να νικήσει τη Λίνφιλντ, ώστε να πάρει την πρόκριση σύμφωνα με όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (24/7) ο Νίκος Καραγεωργίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ακριτικής ομάδας:

" Βρισκόμαστε εδώ μετά από ένα άτυχο παιχνίδι με σκορ που δεν το θέλαμε αλλά θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το ανατρέψουμε. Μπορεί τώρα οι πιθανότητες να είναι μικρότερες για μας αλλά το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε πολύ για να περάσουμε.

Γιατί το θέλουμε. Θα είμαστε πιο έτοιμοι από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Ελπίζω ότι η δουλειά του τελευταίου διαστήματος θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο κι έχοντας κι άλλο ένα 90λεπτό στα πόδια μας θα φύγουμε νικητές. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Καρίμ Σολτάνι που δεν θα συμμετάσχει. Όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι".

Για το πλάνο της Λίνφιλντ είπε: " Είτε παίξει ανοιχτά ή κλειστά αυτό είναι κάτι που δεν μας αφορά. Κάποιο από οποιεσδήποτε συγκυρίες πρέπει να βρούμε τους τρόπους να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη. Είτε αναφορικά με το σύστημα του αντιπάλου είτε από την πίεση του κόσμου του".

Βασιλακάκης: "Ξέρουμε γιατί ήρθαμε στο Μπέλφαστ"

Από πλευράς παικτών της Skoda Ξάνθης μίλησε ο Θεόδωρος Βασιλακάκης, ο οποίος είπε: " Χρειαζόμαστε τη νίκη για να περάσουμε. Ξέρουμε γιατί ήρθαμε στο Μπέλφαστ. Στο α' ματς σταθήκαμε λίγο άτυχοι, λίγο διστακτικοί κι έπρεπε να ρισκάρουμε παραπάνω εμείς οι ποδοσφαιριστές.

Σήμερα έχουμε την προπόνηση κι αύριο θέλουμε να πάρουμε τη νίκη που σημαίνει ευκαιρία για άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κι εμείς οι παίκτες ξέρουμε τι σημαίνει ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι πρόκληση. Οι γηπεδούχοι αύριο, θα έχουν το σκορ με το μέρος τους, όμως εμείς χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Σίγουρα περιμέναμε ότι θα είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Με μία ευκαιρία χάσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα αρκεί να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία και τα στατιστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα καθώς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας".

Γκολτ: "Μισές μισές οι πιθανότητες"

Ο αρχηγός της Λίνφιλντ Μίκαελ Γκολτ, από την πλευρά του είπε για το ματς: " Η Skoda Ξάνθη πολύ καλή ομάδα και είναι δύσκολο να μην πετύχει γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε σκληρά να είμαστε σε καλή κατάσταση και να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας την επιτυχία".

Σε σχετική ερώτηση για τις πιθανότητες νίκες απάντησε πως " είναι 50-50".

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες του οδηγίες έδωσε το προπονητικό επιτελείο της Ακριτικής ομάδας πριν από το επαναληπτικό παιχνίδι της Β' Προκριματικής Φάσης με αντίπαλο την Λίνφιλντ.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου προπονήθηκε στην έδρα της ομάδας του Μπέλφαστ "γνωρίζοντας" παράλληλα τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Πέμπτης (25/7).

Μετά την προθέρμανση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δούλεψαν στον τομέα των στημένων φάσεων καθώς και σε αυτόν της τακτικής. Η τελική 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Δείπνο στα μέλη της αποστολής

Τέλος, την Τετάρτη το βράδυ στο εστιατόριο του γηπέδου Windsor Park, η Λίνφιλντ παρέθεσε δείπνο προς τιμήν της Διοίκησης της Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της επίσημης φιλοξενίας που έχει θεσπιστεί από την UEFA.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ την οποία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Επιτρόπου, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Διευθυντής του τμήματος scouting Κώστας Κωνσταντινίδης και τα μέλη Πέτρος Δαμκαλής, Νίκος Δαμκαλής, Γιώργος Μπερμπέρογλου, Βασίλης Δανιήλ, οι οποίοι συνομίλησαν με τους ιθύνοντες της ομάδας από την Β. Ιρλανδία καθώς και με τον παρατηρητή της UEFA.

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των δύο αντιπάλων στο επίσημο δείπνο, το οποίο ανταπέδωσε η ομάδα του Μπέλφαστ στην αντίστοιχη της Ξάνθης.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ