ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καραγεωργίου:"Όπως με τη Βέροια"

Καραγεωργίου:"Όπως με τη Βέροια"
Καραγεωργίου

Εμφάνιση ανάλογη με αυτή στο παιχνίδι με τη Βέροια ζήτησε ο Νίκος Καραγεωργίου και αναφέρθηκε στα μετεγγραφικά

"Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα, σταθερή την φετινή περίοδο και με πολλά καινούργια πρόσωπα. Έρχεται στην Κρήτη για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα" ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Εργοτέλη και συνέχισε λέγοντας:

" Εμείς είμαστε αισιόδοξοι και οι ποδοσφαιριστές μου πιστεύουν στη νίκη. Βέβαια για να έρθει η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών θα πρέπει να μας συνοδεύει το πάθος και η διάθεση που δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Βέροια".

"Ζήτησε να φύγει ο Χατζί"

Σχετικά με τη λύση της συνεργασίας με τον Αλντίν Χατζί, ο Καβαλιώτης προπονητής, είπε:" Ο Αλτίν Χατζί είναι μεγάλη ποδοσφαιρική αξία. Βρίσκεται αρκετά χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και αυτό μιλάει από μόνο του.

Το τελευταίο καιρό η απόδοση του δεν ήταν καλή και ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Έτσι η ομάδα έκανε δεκτό το θέλημα του. Πιστεύω ότι την μεταφραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα βρούμε τον αντικαταστάτη του για να συμπληρωθεί αυτό το κενό".

"Καλή περίπτωση ο Μέγκαχεντ"

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά σενάρια, ο Νίκος Καραγεωργίου διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κοντοδήμο, τον Παβιό αλλά αντίθετα παρουσιάστηκε θετικός για τον Μέγκαχεντ.

" Ο Κοντοδήμος δεν ενδιαφέρει τον Εργοτέλη. Είναι ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής αλλά έχει επιθετικές ικανότητες, πράγμα που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μας ενδιαφέρει.

Για τον Παβιό δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Δεν ξέρω πως διέρρευσε αυτό το όνομα στον τύπο αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Όσον αφορά τον Μέγκαχεντ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου κινεί το ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι είναι μια καλή περίπτωση".

Όσο για την ενίσχυση της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου, είπε:" Σίγουρα σε κάποιες θέσεις θα ενισχυθεί. Πιστεύω ότι η αμυντική μας λειτουργία δεν είναι τόσο καλή φέτος και εκεί θα δώσουμε περισσότερο βάρος την μεταγραφική περίοδο".

















TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ