ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καραγεωργίου: "Η τύχη μας γύρισε την πλάτη"

Καραγεωργίου: "Η τύχη μας γύρισε την πλάτη"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καραγεωργίου στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Εργοτέλη, αλλά και στην αποτελεσματικότητα που είχε ο Παναθηναϊκός.

Για την εικόνα του παιχνιδιού είπε: "Κάναμε μία καλή προσπάθεια, παρόλα αυτά δεν πήραμε κάποιους βαθμούς που έχουμε ανάγκη. Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα και είναι δύσκολο να παίζεις εδώ. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη, λίγο πήγε στην πράσινη πλευρά και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, συνεχίζουμε σε αυτό τον ρυθμό γιατί μας περιμένει μακρύς δρόμος. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως τα γκολ που δεχτήκαμε από στημένες φάσεις. Εύχομαι καλή τύχη στον Παναθηναϊκό για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Εργοτέλη: "Οι φάσεις που έχασε ο Μπουντιμίρ για την αξία και τη ποιότητα του, είναι εύκολες. Αλλά είναι η τύχη, ο τερματοφύλακας. Δεν είναι δίκαιο να έχουμε τόσα λίγα γκολ, μόνο 17. Το γκολ πολλές φορές είναι και θέμα τύχης. Εάν ο Μπουντιμίρ σκόραρε στο τέλος του πρώτου μέρους, αυτή την ευκαιρία στο τέλος δεν θα την έχανε".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ