EUROPA LEAGUE

Καραγεωργίου: "Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει"

Καραγεωργίου: "Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει"
INTIME SPORTS

Η Skoda Ξάνθη μπορεί αν ηττήθηκε από την Λίνφιλντ, αλλά η πρόκριση δεν έχει τελειώσει και στο επόμενο ματς θα παρουσιαστεί καλύτερη σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου. Τι είπαν Τριάδης και Τζέφρεϊ.

Η Skoda Ξάνθη μπορεί αν ηττήθηκε από την Λίνφιλντ, αλλά η πρόκριση δεν έχει τελειώσει και στο επόμενο ματς θα παρουσιαστεί καλύτερη σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος του αγώνα με τη Λίνφιλντ:

" Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά από την άλλη δεν δικαιούμασταν την ήττα. Οι αντίπαλοι μια φορά μπήκαν στην περιοχή μας και πέτυχαν το γκολ.

Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει, σε μια εβδομάδα θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και θα πάμε στην έδρα της Λίνφιλντ για να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Ο Παναγιώτης Τριάδης ανέφερε: " Δεν θέλαμε να δεχθούμε γκολ, έπαιξαν κλειστά, όπως ακριβώς περιμέναμε, δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, αλλά δεν σταματάμε, κοιτάμε το επόμενο ματς. Κάθε παιχνίδι μας βοηθάει και στον επόμενο αγώνα θα είμαστε καλύτεροι".

Τζέφρεϊ: "Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο"

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Λίνφιλντ, Ντέιβιντ Τζέφρεϊ τόνισε: " Ας μην έχουμε αυταπάτες, μπορεί να κερδίσαμε, αλλά τελείωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο, η Ξάνθη είναι επίπεδο πάνω από εμάς και θα είναι πολύ, μα πάρα πολύ δύσκολο για εμάς".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ