ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Kαραγεωργίου:"Δεν είναι τελικός"

Kαραγεωργίου:"Δεν είναι τελικός"
Καραγεωργίου

Σημαντικό παιχνίδι αλλά όχι τελικός χαρακτήρισε τον προσεχή αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Νίκος Καραγεωργίου

Ο Έλληνας τεχνικός αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους "Πόντιους" πιο χαρακτηριστικά, τόνισε:" Δεν είναι τελικός. Απομένουν ακόμα έντεκα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί εάν το κερδίσουμε θα μας δώσει μια σημαντική βαθμολογική ώθηση και συνάμα τόνωση του ηθικού για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, εάν το χάσουμε, δεν πέφτουμε μέσα στο πηγάδι αλλά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα για εμάς γιατί θα μείνουμε αρκετά πίσω στην βαθμολογία".

"Είμαστε αισιόδοξοι"

Εξάλλου αναφερόμενος στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη, είπε:" Την Κυριακή έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα με έναν αντίπαλο ο οποίος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Βέβαια, θα πρέπει να πούμε ότι όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ο αντίπαλος μας δεν βασίζεται σε μονάδες αλλά στο σύνολο.Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι γιατί η παρουσία μας στα τελευταία παιχνίδια ήταν αρκετά καλή. Στο κυριακάτικο ματς, οι τακτικές και τα συστήματα θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα γιατί σε τέτοια παιχνίδια αυτό που μετράει είναι το πάθος, η δύναμη, η καρδιά και η πίστη".

"Το θέμα με τον Θεοδωρίδη θεωρείται λήξαν"

Ο Καβαλιώτης τεχνικός τοποθετήθηκε στα θέματα του Θεοδωρίδη, του Ογκνιένοβιτς και του ποδοσφαιριστή που βγήκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, λέγοντας :"Δεν αντιλέγω ότι έχουν υπάρξει διάφορα μικροπροβληματάκια. Ο Εργοτέλης είναι μια οικογένεια που απαρτίζεται από πολλά μέλη και όπως θα ξέρετε σε μια οικογένεια θα υπάρξουν διάφορες αντιρρήσεις. Βέβαια, ορισμένοι δημοσιογράφοι κάποια πράγματα τα διογκώνουν και τα μεγαλοποιούν.

Η υπόθεση του Γιώργου Θεοδωρίδη θεωρείται λήξαν. Ο παίκτης ζήτησε συγνώμη σε μένα και σε όλους τους συμπαίκτες του και δεν υπάρχει περαιτέρω θέμα. Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε χθες με κάποιον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, με αυτές τις πρακτικές δεν συμφωνεί κανένας στην ομάδα.

Για να είμαστε όμως σίγουροι 100% θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η εξέταση και του δεύτερου δείγματος ούτως ώστε να πάρουμε επίσημα θέση για αυτήν την υπόθεση. Όσο για τον Πέριτσα Ογκνιένοβιτς, είναι ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και είναι τραυματίας. Θα πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον παίκτη γιατί βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Και καλά να γίνει αυτή την στιγμή, θα χρειαστεί αρκετές προπονήσεις για να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς".

"Εκτός ο Τζούνιορ"

Ακόμη ο Νίκος Καραγεωργίου επιβεβαίωσε ότι ο Τζούνιορ δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή λέγοντας:"Ο Σίλβα Τζούνιορ υπέστη μια θλάση στον δικέφαλο και θα απουσιάζει από το ματς της Κυριακής. Ο Κοιλιάρας έχει κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο αλλά θα περιμένω να δω μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τον αν μπορεί να ανταπεξέλθει ή όχι".

Τέλος ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου, αναφέροντας:" Έχουμε ανάγκη από την συμπαράσταση του κόσμου και καλό θα ήταν να μας συμπαρασταθεί την Κυριακή στο πολύ κρίσιμο αυτό ματς. Είναι μεγάλο το όφελος να υπάρχουν δυο ομάδες του Ηρακλείου στην Super League".

















TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ