ATHENS KALLITHEA

Καραδήμος: "Μπαράζ το ματς με τον Βύζαντα"

Καραδήμος: "Μπαράζ το ματς με τον Βύζαντα"
καραδημος

Το πρωτάθλημα στο Νότιο Όμιλο της Γ΄Εθνικής ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Καλλιθέα-Βύζας

Ο Βύζαντας προπορεύεται με τρεις βαθμούς της Καλλιθέας και της Παναχαϊκής και θέλει να μην γνωρίσει την ήττα στο "Ελ Πάσο" ώστε να γιορτάσει την πολυπόθητη άνοδο.
Ωστόσο, οι παίκτες του Στάθη Σταθόπουλου εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη. " Θέλουμε πολύ την άνοδο" παραδέχθηκε ο αρχηγός της ομάδας της Καλλιθέας Λουκάς Καραδήμος, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6".

Ο αρχηγός της Καλλιθέας ρωτήθηκε για το αυριανό ντέρμπι και εξήγησε πως πρόκειται για ένα ματς που ουσιαστικά " είναι μπαράζ για εμάς. Με νίκη ανεβαίνουμε απευθείας στη Β’ Εθνική και είναι κάτι που θέλουμε πολύ. Είναι αρκετά σημαντικό να επιστρέψει η ομάδα αμέσως στη Β’ Εθνική. Υπάρχει άγχος για το αυριανό παιχνίδι, αλλά εμείς θα πρέπει να το κάνουμε δημιουργικό αυτό το άγχος".

Όσο για τις διαφορές ανάμεσα σε Β’ και Γ’ Εθνική, ο 36χρονος μέσος τόνισε: " Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι αρκετά σκληρό και δεν έχει να ζηλέψει πολλά από εκείνο της Β’. Η μοναδική και μεγάλη τους διαφορά είναι οι εγκαταστάσεις και τα γήπεδα γενικότερα".




TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ