ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Κάραχερ: "Η Έβερτον απειλείται με -12 για μία παραβίαση και η Σίτι που έχει 114 κατηγορίες την έχει γλιτώσει"

Κάραχερ: "Η Έβερτον απειλείται με -12 για μία παραβίαση και η Σίτι που έχει 114 κατηγορίες την έχει γλιτώσει"
Ο Τζέιμι Κάραχερ στον ρόλο του τηλεσχολιαστή για το δίκτυο Sky Sports @2023 AP IMAGES/JON SUPER

Την απορία του για το πως αποφασίζει η Premier League να τιμωρήσει τις ομάδες που παραβιάζουν τους κανόνες του Financial Fair Play, εξέφρασε δημοσίως ο Τζέιμι Κάραχερ, με τον τηλεσχολιαστή να φέρνει ως παράδειγμα τα οικονομικά παραπτώματα της Μάντσεστερ Σίτι.

Γνωστή έγινε το πρωί της Τετάρτης (25/10) η πρόθεση της Premier League να τιμωρήσει με ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών την Έβερτον για παραβίαση των οικονομικών κανόνων του FFP. Με την απόφαση να αναμένεται να παρθεί το επόμενο διάστημα από ανεξάρτητη επιτροπή, πηγές της αγγλικής ομάδας εκφράζουν την πεποίθηση ότι δε θα κινδυνέψει ο σύλλογος, καθώς έχει εναρμονιστεί με τους κανόνες.

Αυτό που αναρωτιέται, όμως, ο παλαίμαχος παίκτης της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής στο Sky Sports, είναι το γιατί η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου θέλει να εξαντλήσει την αυστηρότητά της στην Έβερτον, τη στιγμή που, όπως υποστηρίζει, η "Μάντσεστερ Σίτι είχε 114 περισσότερες κατηγορίες για παραβιάσεις των οικονομικών κανονισμών του FFP και τη γλίτωσε φθηνά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΒΕΡΤΟΝ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ