ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καπίνο: Στην Αρμίνια Μπίλεφελντ θα συνεχίσει ο 27χρονος τερματοφύλακας

Καπίνο: Στην Αρμίνια Μπίλεφελντ θα συνεχίσει ο 27χρονος τερματοφύλακας
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο επιστρέφει στην Bundesliga αφού σύμφωνησε σε όλα με την Αρμίνια Μπίλεφελντ και θα υπερασπίζεται πλέον την εστία της.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Στέφανος Καπίνο ο οποίος επιμένει γερμανικά. Μετά τον υποβιβασμό της Βέρντερ Βρέμης οι δύο πλευρές έψαξαν να βρουν τι θα κάνουν.

Το συμβόλαιο του Καπίνο ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι και έτσι προτιμήθηκε η πώλησή του ώστε να αποκτήσει και ένα μικρό οικονομικό όφελος η ιστορική γερμανική ομάδα.

Ο σύλλογος που τελικά θα αποκτήσει τον Καπίνο είναι η Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ο 27χρονος τερματοφύλακας θα επιστρέψει σε ομάδα της Bundesliga και θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών. Από την άλλη η Βέρντερ Βρέμης θα βάλει στα ταμεία της περίπου 500.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Καπίνο πήγε στην Βέρντερ το καλοκαίρι του 2018 αλλά δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού. Τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην Σαφχάουζεν με την οποία ήταν βασικός πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Έτσι, η Αρμίνια Μπίλεφελντ εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και τον απέκτησε με το μικρότερο δυνατό κόστος. Εκεί θα βρει και τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ