ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καπίνο: "Να βελτιωθούμε εκτός έδρας"

Καπίνο: "Να βελτιωθούμε εκτός έδρας"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο παρά το γεγονός ότι μίλησε για άλματα στην απόδοση του Παναθηναϊκού από την έναρξη της προετοιμασίας έως και σήμερα υποστήριξε πως οι πράσινοι θα πρέπει να δείχνουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας.

Ο Στέφανος Καπίνο κράτησε αρκετές φορές όρθιο τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για καλή απόδοση από πλευράς πράσινων αλλά τόνισε ότι πρέπει το Τριφύλλι να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο εκτός έδρας.

Αρχικά ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού είπε:
"Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από την αρχή. Ξέραμε τα αδύνατα σημεία του, ευτυχίσαμε να προηγηθούμε, όμως δεν διαχειριστήκαμε όπως θα έπρεπε αυτό το προβάδισμα. Ο αντίπαλος στην έδρα του γνωρίζαμε ότι μπορεί να μας πιέσει, είχε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα και κατάφερε να φθάσει στη νίκη.

Πιστεύω ότι η ομάδα ανεβαίνει αγωνιστικά. Στο τελευταίο 20λεπτο είχαμε πολύ εικόνα, είδαμε έναν άλλο Παναθηναϊκό, μια πολύ καλύτερη εικόνα. Είμαστε καινούργια ομάδα, μέχρι να δέσουμε όμως και να αφομοιώσουμε τα όσα θέλει ο προπονητής, χρειαζόμαστε χρόνο.

Γίνεται πολύ καλή δουλειά, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες όμως πιστεύουμε ότι θα βγει κάτι πολύ καλό. Σήμερα θα μπορούσαμε κάτι περισσότερο από το ματς".

Για τη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ:
"Ήταν πολύ δύσκολη φάση. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορώ να βγάζω τέτοιες κεφαλιές".

Για το που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα:
"Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την παρουσία μας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εντάξει, η Τούμπα είναι μία δύσκολη έδρα, αλλά για να έχουμε βλέψεις για κάτι καλύτερο στο Πρωτάθλημα θα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Αυτό θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά και φυσικά βαθμολογικά".

Για το τι έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό:
"Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι από το πρώτο παιχνίδι και από τα φιλικά ακόμα έχει κάνει τρομερά άλματα. Τα μπάτζετ είναι διαφορετικά με τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό. Ο αρχικός στόχος της ομάδας, όσο άσχημα κι αν ακούγεται είναι να βγει στην Ευρώπη, κάτι που δεν έγινε πέρυσι. Ο κόσμος μας στηρίζει πολύ ειδικά στην Λεωφόρο κι αυτό είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ