CHAMPIONS LEAGUE

Καπέλο: "Η Λειψία θα νικούσε 5-2 στο Μπερναμπέου αν είχε την ποιότητα της Ρεάλ"

Μονομαχία στον αγώνα της Ρεάλ με την Λειψία για τους "16" του Champions League | 6 Μαρτίου 2024
Μονομαχία στον αγώνα της Ρεάλ με την Λειψία για τους "16" του Champions League | 6 Μαρτίου 2024 @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η εμφάνιση της Λειψίας στο "Μπερναμπέου" άφησε άφωνο το φίλαθλο κοινό παρά τον αποκλεισμό της από την Ρεάλ, με τον Φάμπιο Καπέλο να τονίζει πως αν οι Γερμανοί ήταν αποτελεσματικοί στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου θα είχαν νικήσει με 5-2.

Η Ρεάλ είχε επιβληθεί με 1-0 της Λειψίας στην Γερμανία στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Champions League όμως στη ρεβάνς της Μαδρίτης τα χρειάστηκε μέχρι να φτάσει στην πρόκριση, με τους ταύρους να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να αδικούνται στο φινάλε από το 1-1 που υπέγραψε τον αποκλεισμό τους από τα προημιτελικά.

Αυτό το προσυπόγραψε με την ανάλυσή του για το ματς και ο Φάμπιο Καπέλο, με τον άλλοτε προπονητή των μερένγκες να παραδέχεται με δηλώσεις του στο "Sky Sport Italia" πως το σύνολο του Μάρκο Ρόζε θα μπορούσε να πάρει μεγάλη νίκη και πρόκριση στο άνδρα της Ρεάλ αν ήταν αποτελεσματική στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

"Η Λειψία έκανε μεγάλο παιχνίδι, κυριάρχησε, είχε μερικές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Έπαιζαν καλά μέχρι να φτάσουν στη μεγάλη περιοχή της Ρεάλ και εκεί τους έλειπε η ποιότητα για να πάρουν το παιχνίδι.

Ήταν άτυχοι, έχοντας προσπάθεια στο δοκάρι στα τελευταία λεπτά. Η Ρεάλ υπέφερε και μάλιστα αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της στο φινάλε του πρώτου μέρους", τόνισε ο Ιταλός παλαίμαχος προπονητής, και πρόσθεσε με νόημα:

"Εάν η Λειψία είχε την ποιότητα της Ρεάλ, θα είχαν κερδίσει με σκορ 5-2".

Παρόμοιες τοποθετήσεις με αυτές του Φάμπιο Καπέλο είχαν και άλλοι καλεσμένοι του πάνελ, με τον Πάολο Ντι Κάνιο να ισχυρίζεται μεταξύ άλλων πως "η Λειψία κατέστρεψε την Ρεάλ" και τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να κάνει λόγο για "κουρασμένους παίκτες" από πλευράς Ρεάλ και "ατρόμητους ποδοσφαιριστές" από πλευράς Λειψίας.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ