EUROPEAN SUPER LEAGUE

Καντονά για European Super League: "Ρώτησαν οι ομάδες τον κόσμο τους; Δυστυχώς όχι και αυτό είναι ντροπή..."

Actor Eric Cantona poses for portraits for the movie Les Rois Du Monde at the Rome Film Festival in Rome, Monday, Oct. 19, 2015. (AP Photo/Domenico Stinellis)
Actor Eric Cantona poses for portraits for the movie Les Rois Du Monde at the Rome Film Festival in Rome, Monday, Oct. 19, 2015. (AP Photo/Domenico Stinellis) AP

Ο Ερίκ Καντονά προστίθεται σε εκείνους που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη δημιουργία της European Super League και τόνισε πως οι ομάδες θα έπρεπε να ρωτήσουν τον κόσμο τους.

Ο Ερίκ Καντονά εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στη Europan Super League και τόνισε πως οι σύλλογοι θα έπρεπε να ρωτήσουν τον κόσμο τους, αν ήθελαν να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση, λέγοντας μάλιστα πως είναι ντροπή.

"Βλέπουμε εδώ και έναν χρόνο ποδοσφαιρικά ματς μεγάλων συλλόγων με κορυφαίους παίκτες, αλλά είναι βαρετά χωρίς τον κόσμο. Λείπει το τραγούδι, η ένταση, η στήριξη από την εξέδρα.

Οι φίλαθλοι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του και πρέπει να τους σέβονται όλοι. Ρώτησαν οι ομάδες τον κόσμο τους για την European Super League; Δυστυχώς όχι και αυτό είναι ντροπή", είπε ο Καντονά.

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ