LA LIGA

Κάντιθ - Μπαρτσελόνα 0-4: Διπλό των Καταλανών στη σκιά του σοβαρού συμβάντος στην κερκίδα και της μισάωρης διακοπής

Ο Λεβαντόβσκι
Ο Λεβαντόβσκι @ 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-0 της Κάντιθ για την 5η αγωνιστική της La Liga, όμως το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω του σοβαρού συμβάντος με έναν οπαδό που έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε να επαναφερθεί με απινιδωτή.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από το Νουέβο Μιραντίγια, επικρατώντας της Κάντιθ με 4-0, όμως το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα σε αυτό το παιχνίδι. Ένας οπαδός που παρακολουθούσε το παιχνίδι έχασε τις αισθήσεις του και ο Ντελ Θέρο Γκράντε σταμάτησε το παιχνίδι για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την πολυτιμότερη ενέργεια στο παιχνίδι την έκανε ο κίπερ των γηπεδούχων Λεντέσμα, ο οποίος έτρεξε προς την κερκίδα για να μεταφέρει τον απινιδιωτή και να σωθεί ο άτυχος οπαδός, ενώ ο Αραούχο της Μπαρτσελόνα έκλαιγε και προσευχόταν για την υγεία του άτυχου οπαδού.

Τα γκολ για την ομάδα του Τσάβι πέτυχαν οι Φρένκι Ντε Γιονγκ, Λεβαντόβσκι, Φάτι και Ντεμπελέ στο 55', 65', 86' και 90+2' χαρίζοντας την τέταρτη διαδοχική των μπλαουγκράνα στη La Liga.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος η Κάντιθ κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα στο σκορ, παρότι η Μπαρτσελόνα πίεσε αρκετά και προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Λεντέσμα, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο 54ο λεπτό κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα. Ο Γκάβι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε και ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ την έσπρωξε στα δίχτυα.

Η Μπαρτσελόνα κλείδωσε το τρίποντο στο 65ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο. Ένα γύρισμα ξανά από τα δεξιά δημιούργησε αναμπουμπούλα στην περιοχή. Η άμυνα της Κάδιθ δεν έδιωξε και ο Λεβαντόβσκι μπροστά σε κενή εστία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο λόγω του τραγικού συμβάντος, ο Φάτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 86' και στις καθυστερήσεις ο Ντεμπελέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0.

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Εσπίνο, Μπαγιέ, Χερνάντες, Ζαλντούα, Σαν Εμετέριο, Φερνάντες (60' Αλαρκόν), Αλέχο (60' Μπονγκόντα), Σομπρίνο (72' Νεγρέδο), Οκάμπο, Πέρεζ (72' Μπαμπίλ), Ντίας (72' Αλκαράθ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μπεγερίν, Αραούχο, Πικέ, Μπαλντέ (78' Μάρκος Αλόνσο), Ντε Γιονγκ, Μπούσκετς, Γκάβι (57' Πέδρι), Ραφίνια (72' Φάτι), Ντεπάι (57' Λεβαντόβσκι), Τόρες (57' Ντεμπελέ).

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ