LA LIGA

Κάντιθ - Μπαρτσελόνα: Διεκόπη στο 81' το ματς για σοβαρό πρόβλημα οπαδού στις κερκίδες

Οι άνθρωποι της ομάδας μεταφέρουν με φορείο τον άτυχο οπαδό εκτός αγωνιστικού χώρου
Οι άνθρωποι της ομάδας μεταφέρουν με φορείο τον άτυχο οπαδό εκτός γηπέδου @ 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο αγώνας της Κάντιθ με την Μπαρτσελόνα διεκόπη στο 81ο λεπτό, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε ένας οπαδός στις κερκίδες. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Λεντέσμα έτρεξε για να μεταφέρει τον απινιδωτή, ενώ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Ένα δυσάρεστο συμβάν συνέβη στην αναμέτρηση της Κάντιθ με την Μπαρτσελόνα, καθώς ο αγώνας διεκόπη στο 81ο λεπτό, επειδή ένας οπαδός αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα και χρειαζόνταν πρώτες βοήθειες. Μάλιστα ο κίπερ των γηπεδούχων Λεντέσμα έτρεχε για να του παραδώσει έναν απινιδιωτή.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν σαστισμένοι. Κάποιοι εξ αυτών δάκρυσαν και οι υπόλοιπου προσευχόντουσαν για την υγεία του οπαδού. Ο Ντελ Θέρο Γκράντε διέταξε τους παίκτες των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια μετά από 20 λεπτά που περίμεναν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο στις 22:05.

Μάλιστα ο καρδιολόγος που έτρεξε για να βοηθήσει τον άτυχο άνθρωπο διέσχισε το γήπεδο και πέρασε μέσα για να παρέσχει τις πρώτες βοήθειες. Την ίδια στιγμή από τα μεγάφωνα γινόντουσαν εκκλήσεις και για να τρέξουν προς το μέρος και άλλοι ειδικοί. Μάλιστα σύμφωνα με την sport, υπάρχουν αναφορές ότι ένας άλλος οπαδός έχασε λιποθύμισε.

Φωτογραφίες με τους παίκτες των δύο ομάδων να κοιτούν προς την κερκίδα:

Λεβαντόβσκι και Πέδρι σαστισμένοι
Λεβαντόβσκι και Πέδρι σαστισμένοι @ 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES
Οι παίκτες της Κάντιθ κοιτούν σαστισμένοι προς την κερκίδα όπου βρισκόταν ο οπαδός
Οι παίκτες της Κάντιθ κοιτούν σαστισμένοι προς την κερκίδα όπου βρισκόταν ο οπαδός @ 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES


TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ