ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανονικά ο Ρούντολφ και συγχαρητήρια σε Ελληνες

Κανονικά ο Ρούντολφ και συγχαρητήρια σε Ελληνες
INTIME SPORTS

Στην Παιανία άπαντες οι διεθνείς με τον Φερέιρα να μοιράζει συγχαρητήρια στους Έλληνες. Προπονήθηκε ο Ρούντολφ, εκτός Κοτσόλης και Τοτσέ.

Η παρουσία των διεθνών στην προπόνηση της Πέμπτης έδωσε την ευκαιρία στον Ζεσουάλδο Φερέιρα να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα ενόψει Ξάνθης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που μοίρασε συγχαρητήρια και στους Έλληνες διεθνείς είχε μια ευχάριστη είδηση ενόψει του ματς στα Πηγάδια.

" Είμαστε πάλι όλοι μαζί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους Έλληνες διεθνείς για την μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στο Euro. Κάτι που είναι σημαντικό και για τον Παναθηναϊκό" είπε αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του απευθυνόμενος κυρίως στους Έλληνες.

Εν συνεχεία τους επέστησε την προσοχή για το κυριακάτικο ματς και τους ζήτησε να προσέξουν καθώς υπήρξε μεγάλο διάστημα αποχής από τις υποχρεώσεις των "πράσινων".

Μέσα ο Ρούντολφ εκτός οι Τοτσέ και Κοτσόλης

Στο αγωνιστικό κομμάτι της προπόνησης, ο Ρούντολφ Γκέργκελι έλαβε κανονικά μέρος στη προπόνηση των "πράσινων" προσδίδοντας μια σημαντική λύση στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και με δεδομένη την απουσία του Τοτσέ.

Εκτός από τον Ισπανό επιθετικό και οι Κοτσόλης, Σεϊταρίδης γυμνάστηκαν μόνοι τους και ενδεχομένος δεν θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, κάτι που θα κριθεί την Παρασκευή.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης έκανε και πάλι ο Χριστοδουλόπουλος ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς σιγά σιγά. Οι Έλληνες διεθνείς και ο Κουίνσι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, και εν συνεχεία ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδι σε έξι μικρές εστίες και δίτερμα σε μικρό χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ