ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Καναδάς - Ιρλανδία 2-1: Με ανατροπή οι Καναδές έκαναν βήμα πρόκρισης για τις "16"

Οι πανηγυρισμοί των παικτριών του Καναδά κόντρα στην Ιρλανδία
Οι πανηγυρισμοί των παικτριών του Καναδά κόντρα στην Ιρλανδία © 2023 GARY DAY / AP IMAGES

Ο Καναδάς πήρε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα για τη μάχη της πρόκρισης στις "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή για τη 2η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

Μετά την ισοπαλία με τη Νιγηρία στην πρεμιέρα των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών, ο Καναδάς επικράτησε με ανατροπή της Ιρλανδίας με 2-1 στη 2η αγωνιστική κι έκανε βήμα πρόκρισης για τη φάση των "16" του τουρνουά.

Η Ιρλανδία προηγήθηκε με ένα τρομερό γκολ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα. Η ΜακΚέιμπ εκτέλεσε αριστουργηματικά το κόρνερ που κέρδισε η ομάδα της, στέλνοντας απευθείας την μπάλα στην εστία της αντίπαλης ομάδας, εκεί όπου η Σέρινταν δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο Καναδάς όμως, βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Η Κόνολι δεν κατάφερε να απομακρύνει όπως θα περίμενε την μπαλιά που προήλθε από την επίθεση του Καναδά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της για το 1-1.

Στο 53' ήρθε κι η ανατροπή, με την Αντριάνα Λίον να κάνει το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-1, φέρνοντας "τούμπα" το παιχνίδι.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ