ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κάμπος: "Μπράβο στην Εθνική"

Κάμπος: "Μπράβο στην Εθνική"
ΚΑΜΠΟΣ

Η νίκη της εθνικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη και η πρόκριση της στο Euro 2008 δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Πάολο Κάμπος τόνισε για την επιτυχία της Εθνικής: " Συγχαρητήρια στους Έλληνες φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας και τον προπονητή Όττο Ρεχάγκελ για την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη στην Τουρκία, αλλά και την πρόκριση στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτή η επιτυχία είναι πολύ σημαντική για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσωπικά εύχομαι να πάει το ίδιο καλά η Εθνική Ελλάδος και στους αγώνες του EURO 2008"

Στα αγωνιστικά της ομάδας, οι μέρες κυλούν αντίστροφα στον Αστέρα εν όψει του εκτός έδρας αγώνα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Ο Πάουλο Κάμπος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρώσει τα πλάνα του.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, ενώ στη συνέχεια μαζί με τους συνεργάτες του επέμειναν σε θέματα τακτικής στο γήπεδο, ενώ στο "οικογενειακό διπλό" τη μία ομάδα προπονούσε ο Κάμπος και την άλλη ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Τζαναβάρας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμα φορά ο Ζεάν Κάρλος και ο Ηλίας Ιωάννου. Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα πριν την αναχώρηση της αποστολής το πρωί του Σαββάτου.

Τέλος, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο θα παίξει το Σάββατο η ομάδα νέων του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ.







TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ