ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάμπελ στην Μίλαν μέσω Μπαλοτέλι

Κάμπελ στην Μίλαν μέσω Μπαλοτέλι

Η Άρσεναλ θέλει τον Μάριο Μπαλοτέλι, η Μίλαν ξετρελάθηκε με τον Τζόελ Κάμπελ και εφόσον ο Βενγκέρ πάρει τον Ιταλό φορ στο Λονδίνο, ο Κοσταρικανός θα συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Από την στιγμή που επιθυμία της Άρσεναλ ήταν να αποφασίσει μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας τι θα κάνει με τον Τζόελ Κάμπελ, τα πράγματα γίνονταν πολύ δύσκολα όσον αφορά την παραμονή του 22χρονου κυνηγού στον Ολυμπιακό.

Πλέον, μετά την σούπερ εμφάνιση (γκολ και ασίστ) του Κοσταρικανού άσου κόντρα στην Ουρουγουάη, μοιάζει με mission impossible να φοράει τα "ερυθρόλευκα" και την νέα σεζόν.

Ήδη μεταξύ των ομάδων που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κάμπελ είναι και η Μίλαν. Με τον αγγλικό Τύπο να υποστηρίζει πως οι άνθρωποι των "ροσονέρι" έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από τις ικανότητες του νεαρού επιθετικού και θέλουν να τον φέρουν στο Μιλάνο.

Τα σχέδια τους μπορεί να διευκολύνει η επιθυμία του Αρσέν Βενγκέρ να πείσει τον Μάριο Μπαλοτέλι να γίνει κάτοικος Λονδίνου. Ο Αλσατός τεχνικός των "gunners" βλέπει στο πρόσωπο του ιδιόρρυθμου Ιταλού τον ιδανικό φορ που θα του λύσει το πρόβλημα στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο , οι συγκυρίες είναι ιδανικές για να κάνουν όλοι την δουλειά τους: η Άρσεναλ να πάρει τον Μπαλοτέλι και μέσα στα ανταλλάγματα να παραχωρήσει και τον Τζόελ Κάμπελ, που τόσο επιθυμούν στο Μιλάνο.

Βέβαια αν ο Κοσταρικανός συνεχίσει να πραγματοποιεί ονειρικές εμφανίσεις στα γήπεδα της Βραζιλίας, τότε μάλλον θα δυσκολευτεί να συναινέσει στην αποχώρηση του ο Αρσέν Βενγκέρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ