ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Κάμπας: "Έχει ανέβει το επίπεδο"

Κάμπας: "Έχει ανέβει το επίπεδο"
ΚΑΜΠΑΣ

O Ηλυσιακός πέρασε στην επόμενη φάση του κύπελλου, καθώς απέκλεισε τον Ατρόμητο

Οι "κιτρινόαμυροι" προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Ηλία Κάμπα, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ, με αποτέλεσμα η πρόκριση να παιχτεί στην ρώσικη ρουλέτα τον πέναλτι.

Ο επιθετικός του Ηλυσιακού παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Supersport fm" και μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του: " Όταν το ματς πήγε στο 1-1, έπρεπε να κρατήσουμε την ισοπαλία για να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι. Από εκεί και πέρα, τα πέναλτι είναι και θέμα τύχης. Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από παλιούς και νέους παίκτες, έχουμε κάνει καλή "χημεία". Ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και αυτό είναι το μυστικό που φέρνει τις επιτυχίες".

Ο 32χρονος επιθετικός αναφέρθηκε και στην δική του πορεία αλλά και στους στόχους της ομάδας του Ηλυσιακού: " Το ποδόσφαιρο είναι και θέμα τύχης και όχι μόνο θέμα ταλέντου. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο ποδόσφαιρο, όμως περνώ πολύ καλά και σε αυτή την ομάδα.

Σίγουρα κυνηγάμε τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ώστε να πετύχουμε την άνοδο, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Πάντως νομίζω ότι έχει ανέβει κατά πολύ το επίπεδο της κατηγορίας, οι ομάδες της περιφέρειας έχουν "δυναμώσει" και δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά από τα παιχνίδια της Ά Εθνικής

".






TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ