SUPER LEAGUE 2

Καμπανιακός - ΑΕΚ Β' 1-1: Με Γκαρσία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Θεσσαλονίκη

Στιγμιότυπο από το Καμπανιακός - ΑΕΚ Β'
Στιγμιότυπο από το Καμπανιακός - ΑΕΚ Β' EUROKINISSI SPORTS

Ο Καμπανιακός προηγήθηκε από νωρίς, όμως η ΑΕΚ Β' ισοφάρισε σε 1-1 και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Τζούντα Γκαρσία για την 22η αγωνιστική της Super League 2 στον Α' Όμιλο.

Η ΑΕΚ Β' κατάφερε να φύγει από την έδρα του Καμπανιακού με τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Τζούντα Γκαρσία να ισοφαρίζει σε 1-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 2 στον Α' Όμιλο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, με τον Γιουκούδη να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με ωραίο σουτ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ένωση έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και ήρθε στο δεύτερο μέρος, με τον Γκαρσία να δίνει τη λύση στο 65 για το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Ταΐρης (73′ Πολύζος), Γιουκούδης (73′ Μυστακίδης), Σαρβανίδης, Μανιός, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος (73′ Βοσκόπουλος), Φροσύνης, Γαρύφαλλος (89′ Παπακωνσταντίνου).

ΑΕΚ Β' (Κούστας): Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος (61′ Χριστόπουλος), Παυλίδης, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Μαχαίρας, Τζούντα Γκαρσία, Κάτσικας, Θεοδωρίδης, Λαμαράνα (82′ Τιεΐ).

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Καμπανιακός - ΑΕΚ Β' 1-1
  • 14/2 15:00 Νίκη Βόλου - Αιολικός
  • 14/2 15:00 Απόλλων Πόντου - Ηρακλής
  • 14/2 15:00 Λεβαδειακός - Μακεδονικός

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ