ΗΡΑΚΛΗΣ

Kαμπανάκι Ξανθόπουλου

Kαμπανάκι Ξανθόπουλου
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Μπάμπης Ξανθόπουλος, φρόντισε να κρούσει το καμπανάκι προς πάσα κατεύθυνση

"Αυτό που ζητήσαμε ως διοίκηση εξ αρχής ήταν προσπάθεια. Προσπάθεια που είχατε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και πήρατε συγχαρητήρια αλλά στην Τούμπα η εικόνα που είχαμε ως ομάδα ήταν απαράδεκτη. Όποιος δεν νιώθει καλά και αισθάνεται πως δεν μπορεί, εδώ είμαστε, να πληρωθεί και να αποχωρήσει", ήταν τα λόγια του Μπάμπη Ξανθόπουλου προς τους παίκτες της ομάδας.
Όπως φαίνεται λοιπόν το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη αναμένεται να αποτελέσει κριτήριο για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αλλά και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο κ. Ξανθόπουλος είχε χθες συνάντηση για αρκετή μάλιστα ώστε και με τον τεχνικό του "Γηραιού", ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ προτίθεται να ζητήσει 400 εισιτήρια από την ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης για το μεταξύ τους παιχνίδι της Κυριακής στην πόλη της Πελοποννήσου.

Στα αγωνιστικά το σημερινό πρόγραμμα του Ηρακλή περιελάμβανε διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Το πρωί βάρη και άσκηση γυμναστηρίου, ενώ το απόγευμα μπάλα, με εκπαιδευτικό διπλό και μακρά ανάλυση τακτικής από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος επεσήμανε λεπτομερώς στους παίκτες τα λάθη, που έκαναν στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Μαρίνκοβιτς έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε, προληπτικά, ατομικό πρόγραμμα λόγω κτυπήματος στο πόδι. Αύριο θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Όσο για το αυριανό πρόγραμμα προβλέπει και πάλι διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στις 10:00 και 17:30).








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ