ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καμία επαφή Φυτανίδης-Παναθηναϊκός

Καμία επαφή Φυτανίδης-Παναθηναϊκός
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Μπορεί το όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη να ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό, η πλευρά του παίκτη ωστόσο διαψεύδει τα δημοσιεύματα. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο.

Εδώ και αρκετές ημέρες το όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για επίσημη πρόταση.

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, αναφέρουν πως όχι μόνο δεν υπάρχει πρόταση (έστω και προφορικά), αλλά ούτε καν επαφή με την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής άσος (πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας από τον Φερνάντο Σάντος) πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον Ατρόμητο και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων.

Η περίπτωση όμως να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με συλλόγους από την Ελλάδα μέχρι και το τέλος των πλέι οφ θεωρείται απίθανη, αφού αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ατρόμητο.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως σταματούν οι επαφές με ομάδες από το εξωτερικό (από την άλλη εβδομάδα ίσως έχουμε εξελίξεις με σύλλογο της Ιταλίας), κάτι που αποτελεί και το όνειρο του 28άχρονου άσου (όπως και κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή).

Γενικότερα να πούμε πως σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με παίκτες/προπονητές θα παίξει η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ