ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Καμία ανησυχία για Αμπουμπακαρί

Καμία ανησυχία για Αμπουμπακαρί
Αμπουμπακαρί INTIME SPORTS

Η κατάσταση του Αμπουμπακαρί δεν εμπνέει ανησυχία και όλοι στο στρατόπεδο του Πανσερραϊκού στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη

Τα "λιοντάρια" αφήνουν πίσω τους τον αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και επικεντρώνονται στην αναμέτρηση του Σαββάτου (06/12, 16:45) με τον Εργοτέλη στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.
Η προπόνηση περιελάμβανε πρόγραμμα αποφόρτισης για τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον αγώνα της Κυριακής, ενώ οι υπόλοιποι πάικτες ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης χωρίς μπάλα, όπως και ασκήσεις κυκλοφορίας περιορισμένου χώρου.

Στο στρατόπεδο των τραυματιών, διάστρεμμα στον αστράγαλο έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον Αμπουμπακαρί και η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο Τάντιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Κολέν.

Κοτταράς: "Τίποτα δεν τελείωσε"

" Τίποτε δεν τελείωσε. Αφήνουμε πίσω μας τα άσχημα αποτελέσματα και βλέπουμε μόνο μπροστά. Υπομονή, ο καλός δε χάνεται", δήλωσε ο αρχηγός του Πανσερραϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.









TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ