ΜΙΛΑΝ

Καμάρντα: "Σήμερα ξέρω γιατί η καρδιά μου από μικρό παιδί χτυπάει για την Μίλαν"

Ο Φραντσέσκο Καμάρντα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν απέναντι στην Φιορεντίνα | 25 Νοεμβρίου 2023
Ο Φραντσέσκο Καμάρντα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν απέναντι στην Φιορεντίνα | 25 Νοεμβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Φραντσέσκο Καμάρντα έγινε στο ματς της Μίλαν με την Φιορεντίνα ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίζεται σε ματς της Serie A και μία ημέρα αργότερα θέλησε να εξωτερικεύσει τα αισθήματα αγάπης που τρέφει από παιδί για τους ροσονέρι.

Το ρολόι σημάδευε το 83ο λεπτό στον αγώνα της Μίλαν με την Φιορεντίνα για την 13η αγωνιστική της Serie A και ο Στέφανο Πιόλι προχώρησε σε μία κίνηση που έγραψε ιστορία: έριξε στο ματς τον Φραντσέσκο Καμάρντα αντί του Λούκα Γιόβιτς και έδωσε την ευκαιρία στο Ιταλό επιθετικό να πάρει το απόλυτο ρεκόρ, του νεαρότερου ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί ποτέ σε ματς για την κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μέχρι πρότινος η τιμητική πρωτιά άνηκε στον Γουίσντομ Αμέι που είχε κάνει ντεμπούτο σε ηλικία 15 ετών και 274 ημερών, με τον Καμάρντα να το καταρρίπτει όμως αγωνιζόμενος σε ηλικία 15 ετών και 260 ημερών και να εξωτερικεύει μία ημέρα μετά τα πλούσια συναισθήματα που τρέφει για τους ροσονέρι.

"Τι να πεις... ήταν κάτι το μοναδικό που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είναι αλήθεια ότι "Από τότε που ήμουν μικρός ήμουν ερωτευμένος μαζί σου, μην με ρωτάτε γιατί χτυπούσε έτσι η καρδιά μου'

Τώρα ξέρω το γιατί! Ανακάλυψα πως έχω ένα δεύτερο σπίτι και το ωραιότερο πράγμα είναι πως είναι όλοι όπως εγώ. Σας αγαπώ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!", έγραψε ο πιτσιρικάς στη σελίδα του στο Instagram, συνοδεύοντας το μήνυμά του με δύο καρδιές στα χρώματα της Μίλαν, μία κόκκινη και μία μαύρη.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ