ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Καλλονή - Πανθρακικός 2-0

Καλλονή - Πανθρακικός 2-0
INTIME SPORTS

Η Καλλονή με σκόρερ τους Μανούσο και Μαρσέλο επικράτησε με 2-0 επί του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ και "καθάρισε" την υπόθεση παραμονή.

Μία νίκη την οποία θα την θυμούνται για αρκετό καιρό οι άνθρωποι της ομάδας πήρε η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε με 2-0 επί του Πανθρακικού και με αυτή τη νίκη σφράγισε την παραμονή της στη Superleague στην πρώτη της χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Μια παραμονή η οποία ήρθε μέσα από σημαντικές δυσκολίες αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν αγωνίστηκε ποτέ στην έδρα της λόγω των γνωστών προβλημάτων.

Ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι που ουσιαστικά θα σφράγιζε την παραμονή της έπαιξε μπροστά σε συγγενείς γνωστούς και φίλους. Ωστόσο, οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη έκαναν το καθήκον τους στον αγωνιστικό χώρο και πήραν μία σημαντική νίκη.

Με τα τέρματα του Μανούσου και του Μαρσέλο η Καλλονή επικράτησε με 2-0 και σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Καιρός: Νεφελώδης

Διαιτητής:
Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Φαρία, Χωριανόπουλος (90΄ Ντάμπος), Αλβες, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ποντάνι, Γκαρσία (76΄ Καλτσάς), Περόνε (76΄ Καζάκης).

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλου, Εμπόου, Καθάριος, Μακρυδημήτρης, Ντε Σόουζα, Μαμούντ, Χασομέρης (77΄ Μολίνα), Ζδράβος-Ρίζος, Τζάνης.

Γκολ: 2' Μανούσος, 82' Μαρσέλο

Κίτρινες κάρτες: -

Κόκκινες κάρτες: -

Ανασκόπηση

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν το καλύτερο δυνατό για την Καλλονή. Μόλις στο δεύτερο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν.

Καλλονή - Πανθρακικός 2-0
INTIME SPORTS

Έπειτα από σέντρα από τα αριστερά ο Μανούσος έπιασε το μονοκόμματο σουτ και κατάφερε να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Ο Πανθρακικός είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 17.

Η Καλλονή ήταν εκείνη η οποία είχε και τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια. Ο Καθάριος βρήκε τον Ζδράβο στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ ήταν άστοχο.

Στη συνέχεια η Καλλονή πήρε τα ηνία του αγώνα. Ο Λεοζίνιο με δύο καλά σουτ (22', 28') απείλησε την εστία του Πανθρακικού ωστόσο σε καμία από τις περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Καλλονή συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα μέχρι και το 40'.

Το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Παναθρακικό. Στο 41' ο Τζάνης πέρασε ωραία για τον Ιγκόρ, ο οποίος απέφυγε τον Ζακουάνι αλλά πλάσαρε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Καθάριου έκανε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Χογκ για να κρατήσει το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Καλλονή - Πανθρακικός 2-0
INTIME SPORTS

Καθάρισε με Μαρσέλο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή ήταν εκείνη η οποία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε εύκολα.

Στο 55' ο Λεοζίνιο σούταρε και πάλι με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ, ο Αναστασιάδης από καλή θέση πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και χρειάστηκε να περάσει ένα τέταρτο για να δούμε κάτι καλό από τις δύο ομάδες. Στο 73' ο Ζδράβος έκανε τη σέντρα με τον Ιγκορ να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ στην πρώτη καλή στιγμή του Πανθρακικού στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 82' ο Μαρσέλο ήταν εκείνος ο οποίος σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του. Ο μέσος της Καλλονής με ένα διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 και χάρισε τη νίκη - παραμονή στο σύλλογο της Μυτιλήνης. Στη συνέχεια του αγώνα δεν έγινε κάτι και έτσι τελείωσε το παιχνίδι.

Ο MVP

Ο Μανούσος ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του με το γρήγορο τέρμα που σημείωσε και έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του. Στη θέση του θα μπορούσε να είναι και ο Λεοζίνιο ο οποίος ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της ομάδας του.

Η Απογοήτευση

Ο Ίγκορ έχει αποδείξει ότι έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα ωστόσο στο ματς κόντρα στην Καλλονή έχασε κάποιες ευκαιρίες οι οποίες δεν είναι ανάλογες με την αξία του.

Στατιστικά Αγώνα

2 Goal 0
1 Ασίστ 0
10 Τελικές Προσπάθειες 6
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
1 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 5
12 Επεμβάσεις 13
15 Κλεψίματα 12
16 Φάουλ 16
4 Οφσάιντ 3
4 Κόρνερ 1
31 Λάθη 50
6/15 Γεμίσματα 5/14
TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ