ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Εργοτέλη

Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Εργοτέλη
σερρεσ

Kάλεσμα στον κόσμο του Πανσερραϊκού να βρεθεί στο γήπεδο των Σερρών και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, έκαναν οι ιθύνοντες του συλλόγου

" Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις «χτίζονται» στα δύσκολα, ο σίδηρος σφυρηλατείτε στη φωτιά και είναι η ώρα να δείξουμε την πραγματική μας αγάπη και πίστη για αυτή την ομάδα.

Οι μεγάλες ομάδες διακρίνονται για δύο πράγματα. Για την πίστη των φιλάθλων στα εύκολα και στα δύσκολα και για την ιστορία τους και ο Πανσερραϊκός διαθέτει και τα δύο", ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ, Νίκος Ιλανίδης και έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.

" Από το Σάββατο είναι μια πανσερραϊκή ώρα. Είναι η ώρα που όλοι οι Σερραίοι πρέπει να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν για μια ακόμη φορά την ομάδα". πρόσθεσε ο κ. Ιλανίδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αδικίες όπως υποστήριξε που υπάρχουν κατά του Πανσερραϊκού.

" Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα μιλούσε για την έκπληξη του πρωταθλήματος, αν η ομάδα μας δεν υφίστατο αδικίες, οι οποίες μας οδήγησαν σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση. Διαβεβαιώνουμε ότι και εκ μέρους της διοίκησης θα κάνουμε τα πάντα για να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους και στεναχώρια στους αντιπάλους".

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Παύλος Δημητρίου απηύθυνε κάλεσμα προς τους φιλάθλους και σ’ αυτό τον αγώνα να είναι δίπλα στον Πανσερραϊκό. "Δε χρειάζεται ν’ απογοητευόμαστε. Να πικραινόμαστε ναι, αλλά όχι να απογοητευόμαστε. Ο φετινός στόχος του Πανσερραϊκού είναι ένας, να σωθεί η ομάδα και αυτός ο στόχος είναι μακροπρόθεσμος. Χρειάζεται όλοι να βοηθήσουμε και η αρχή θα γίνει με τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Εργοτέλη".

Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, ένας εκ των αρχηγών της ομάδας , σημείωσε ότι όλοι έχουν αντιληφθεί τι έχει στερηθεί αυτές τις αγωνιστικές ο Πανσερραϊκός. " Με το παρελθόν όμως δε γίνεται τίποτε. Τα σβήνουμε όλα και τα ξεχνάμε. Το πιο σημαντικό για όλους μας είναι το παιχνίδι του Σαββάτου. Εκεί έχουμε εστιάσει την προσοχή μας. Διαβεβαιώνουμε τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".











TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ