ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Kάλεσμα εξαγοράς της ΠΑΕ

Kάλεσμα εξαγοράς της ΠΑΕ
New Image

Tην στήριξη του κόσμου του Ηλυσιακού ζητάει με ανακοίνωση κάλεσμα που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ηλυσιακός

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης Ηλυσιακός αναφέρει: " To Δ.Σ του Ηλυσιακού ΑΟ, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την επιστροφή της ΠΑΕ Ηλυσιακός ΑΟ στην φυσική της έδρα, αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5057020707682 και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να καταθέσουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσόν μπορούν.

Η κίνηση αυτή αποβλέπει, εφ΄ όσον συγκεντρωθεί ένα αξιόλογο ποσό με τη βοήθεια άλλων παραγόντων, στην εξαγορά της ΠΑΕ Ηλυσιακός. Για τη διαφανή διαχείριση του λογαριασμού έχει ορισθεί Τριμελής διαχειριστική Επιτροπή από τους κ.κ Αρκούλη, Κυριάκου και Γκλιάτη.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο σκοπός της εξαγοράς, τα χρήματα θα επιστραφούν στους καταθέτες. Τέλος, ο Ηλυσιακός εκφράζει την ανησυχία του για το καθεστώς που υπάρχει στο ποδοσαφαιρικό τμήμα.

Δύο μήνες μετά την απόφαση της ΕΕΑ να τιμωρήσει την ΠΑΕ διότι αγωνίζεται χωρίς το έμβλημα της, συνεχίζει την Παγκόσμια πρωτοτυπία να αγωνίζεται χωρίς τα διακριτικά του σωματείου μας, προκαλώντας το κοινό αίσθημα και κάνει κάθε φίλαθλο να διερωτάται ποιός είναι θεματοφύλακας των αθλητικών νόμων και αποφάσεων σ΄αυτό τον τόπο. Σαν Ηλυσιακός ΑΟ, εκφράζουν την εμπιστοσύνη μας στις ανεξάρτητες αρχές της πολιτείας και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα επικρατήσει το δίκαιο και το ηθικό





.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Βασίλης Μπαλαμπέκος

Ο Γενικός Γραμμματέας Χαράλαμπος Πασχάλης





TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ