ΚΑΣΕΤΑ GATE

Καλεί νέους μάρτυρες ο εισαγγελέας

Καλεί νέους μάρτυρες ο εισαγγελέας
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Εισαγγελέας κ.Σιμιτζόγλου θα καλέσει νέους μάρτυρες για την υπόθεση "κασέτα gate", ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προκύπτει δωροδοκία

Νέα άτομα για να καταθέσουν τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, θα καλέσει ο Εισαγγελέας κ.Σιμιτζόγλου, τις επόμενες ημέρες για την υπόθεση "κασέτα gate".

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα αυτά είναι δύο (ίσως ένας δημοσιογράφος και ένας άνθρωπος απο τον χώρο της διαιτησίας) με τον κ. Σιμιτζόγλου να θεωρεί απαραίτητη την κλήση τους, μετά από την κατάθεση των μαρτύρων αναμένεται να αρχίσει η κλήση των κατηγορούμενων για την υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης που κατέθεσε την Τετάρτη, τόνισε μεταξύ άλλων πως: " Κατέθεσα ηχητικά ντοκουμέντα, το περιεχόμενό τους δεν μπορώ για ευνόητους λόγους να σας το πω, αλλά και μια ιδιόχειρη επιστολή του αποστολέα των CD.

Πιστεύω ότι έχει αλλάξει η κοινωνική απαίτηση σε σχέση με την πρώτη παράγκα", ενώ ανέφερε επίσης πως το περιεχόμενο των CD είναι αποτέλεσμα μοντάζ, αλλά, σε καμία περίπτωση δεν διαφοροποιεί τα λεγόμενα του ή των ομιλητών.

Επισης, για τα στοιχεία που κατέθεσε ο Κυριάκος Θωμαϊδης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η επιστολή του αποστολέα των CD είναι ιδιόχειρη χωρίς να είναι υπογεγραμμένη από τον αποστολέα και πως τα ηχητικά ντοκουμέντα δεν είναι διαφορετικά από αυτά που έχει στην κατοχή του ο Εισαγγελέας.

Στο Εισαγγελέα κατέθεσε και ο Κύρος Βασσάρας για περίπου 1,5 ώρα. Εξερχόμενος αρνήθηκε να μιλήσει, ενώ θα κινηθεί νομικά κατά του Σωτήρη Βοριά.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες δεν προκύπτει δωροδοκία στην υπόθεση και το πιθανότερο μέχρι στιγμής είναι να ασκηθεί δίωξη για εκβίαση.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ