ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλαμάτα για Ντάουντα: "Δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε σε βάθος την υποβληθείσα καταγγελία"

Καλαμάτα για Ντάουντα: "Δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε σε βάθος την υποβληθείσα καταγγελία"
Η ομάδα της Καλαμάτας στον αγώνα με τον Ιωνικό INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Καλαμάτα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα διερευνήσει την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στον Αμπιολά Ντάουντα του Ιωνικού, εκφράζοντας τον προβληματισμός της γι' αυτήν.

Καλαμάτα και Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στη Μεσσηνία, με τους Νικαιώτες όμως να καταγγέλλουν ότι ο ποδοσφαιριστής τους, Αμπιολά Ντάουντα έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης.

Η Καλαμάτα απάντησε με ανακοίνωση ότι θα διερευνήσει τη συγκεκριμένη καταγγελία για να αποδώσει τις ευθύνες της εφόσον βρεθούν, φυσικά βρεθούν μιας και εκφράζει προβληματισμούς ως προς αυτήν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα: "Η ΠΑΕ Καλαμάτα μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ιωνικός, παρότι εκφράζει τον προβληματισμό της ως προς αυτήν, έχοντας βαθειά ευαισθησία στα κοινωνικά ζητήματα, πολλώ δε μάλλον σε αυτά του ρατσισμού, καταδικάζει, εφόσον αποδειχτεί, κάθε άδικη, αήθη ρατσιστική συμπεριφορά, ακόμα και αν πρόκειται για αναπόδεικτη και μη επιβεβαιωμένη.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Πρασσάς διακρίνονται για την κοινωνική τους ευαισθησία και προσφορά.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανέκαθεν αγκάλιαζε στους κόλπους της ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως εθνικών ή φυλετικών διακρίσεων.

Σε κάθε περίπτωση, δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε σε βάθος την υποβληθείσα καταγγελία, ώστε να αποδοθούν, εφόσον προκύψουν, οι δέουσες ευθύνες".

TAGS ΚΑΛΑΜΑΤΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ