SUPER LEAGUE 2

Καλαμάτα - Χανιά 0-5: Τη διέλυσαν και έδειξαν πως έχουν σφυγμό στη μάχη για την άνοδο

Καλαμάτα - Χανιά 0-5: Τη διέλυσαν και έδειξαν πως έχουν σφυγμό στη μάχη για την άνοδο
INTIME SPORTS

Μία βδομάδα μετά από τη συντριβή από τον Ιωνικό (5-1), τα Χανιά έδωσαν εμφατική απάντηση στο ντέρμπι με την Καλαμάτα, την οποία διέλυσαν στη Μεσσηνία (0-5), δείχνοντας πως έχουν σφυγμό στη μάχη για την άνοδο.

Από την κόλαση στον παράδεισο, μέσα σε μια βδομάδα. Κι από θύμα... θύτης. Τα Χανιά έδειξαν πως έχουν τον χαρακτήρα και το μέταλλο που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού μετά από τη συντριβή που υπέστησαν κόντρα στον Ιωνικό (5-1) απάντησαν με ένα εμφατικό -όσο και εντυπωσιακό- διπλό επί της Καλαμάτας (0-5) για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League 2.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν εντυπωσιακή, αποτελεσματική (αυτό της έλειψε μια βδομάδα νωρίτερα στη Νίκαια) και κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος την Καλαμάτα στο γήπεδό της, δείχνοντας πως έχει σφυγμό στη μάχη για την άνοδο στη Stoiximan Super League.

Ο Γιώργος Μάναλης έβαλε από πολύ νωρίς τα Χανιά σε θέση οδηγού (2' & 8'), με τον Νίλι να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων με ωραίο τελείωμα στο 37ο λεπτό. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Καλαμάτα στην πορεία, αφού ο Ιβάν Μούλερ έβαλε ακόμη δύο γκολ στη συνέχεια, ένα στο 71ο και ένα στο 86ο λεπτό.

Μέσα σε όλα, η Καλαμάτα έχασε πέναλτι με τον Χερόνιμο Μπαράλες στο 75' της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των playoffs:

  • Καλαμάτα - Χανιά 0-5 (2' & 8' Μάναλης, 37' Νίλι, 71' & 86' Μούλερ)
  • Athens Kallithea - Ιωνικός (LIVE στο Match Center του SPORT24)
  • Ρεπό: Ηλιούπολη
TAGS SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ