ΑΡΗΣ

Καλαϊτζίδης Vs Γαλανός

Καλαϊτζίδης Vs Γαλανός

Λίγα λεπτά μετά το 0-0 του Άρη στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων μέσα από τις δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη φάνηκε να υπάρχει θέμα του με τον Γιώργο Γαλανό.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη λίγα λεπτά μετά το 0-0 του Άρη στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων μέσα από τις φάνηκε να υπάρχει θέμα του με τον Γιώργο Γαλανό.

Μία τοποθέτηση του τεχνικού του Άρη που ήρθε ως απάντηση στην ερώτηση για τη συνέντευξη Τύπου του Γαλανού όπου είχε δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει τον Καλαϊτζίδη ως προπονητή-μάνατζερ.

"Μέχρι αυτή τη χρονική στιγμή η τοποθέτηση του ερασιτέχνη προσδιορίζει ακριβώς το ρόλο μου. Η συμφωνία η δική μου είναι με το ερασιτέχνη. Ότι έχω να το πω το λέω στο ΑΣ. Βεβαίως ο κ. Γάλανος είναι συνεργάτης μου, αλλά η σύμβασή μου είναι με τον ερασιτέχνη".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν προβλήματα στον Άρη ο Καλαϊτζίδης απάντησε: "Έχει τοποθετηθεί η διοίκηση του ερασιτέχνη. Απλά το να εξωτερικεύουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι μας δεν είναι το καλύτερο.

Προτιμότερο είναι να τα λύσουμε μέσα. Τα τελευταία χρόνια ο Άρης έχει δημιουργήσει μόνος του προβλήματα. Πρέπει να εξαφανίσουμε φαινόμενα του παρελθόντος. Τα προβλήματα λύνονται, αρκεί να τα εντοπίσεις".

Για το παιχνίδι και το 0-0 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων υποστήριξε: "Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε φάσεις, ελέγχουμε πλήρως τους αγώνες, απλά δεν είμαστε εύστοχοι. Θέλει συνεχή προσπάθεια. Να βελτιωθούμε στις συνεργασίες και τις εκτελέσεις".

Τέλος για την ιστορία ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Γιώργος Γαλανός στην Συνέντευξη Τύπου της περασμένης Τρίτης είχε δηλώσει για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: "Δεν αποδέχομαι τον όρο προπονητή μάνατζερ. Όπως κι εγώ δεν είμαι προπονητής".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ