ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη πίστη"

Καλαϊτζίδης: "Η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη πίστη"
INTIME SPORTS

Η νίκη επί της Skoda Ξάνθη δίνει στην Βέροια μεγαλύτερη πίστη για την συνέχεια και για τους "τελικούς" με Άρη και ΟΦΗ, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Η νίκη επί της Skoda Ξάνθη δίνει στην Βέροια μεγαλύτερη πίστη για την συνέχεια και για τους "τελικούς" με Άρη και ΟΦΗ, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης:

" Με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη, μία ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε αξιομνημόνευτες νίκες (Τούμπα, ΟΑΚΑ), εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε τους τρεις υπερ-πολύτιμους βαθμούς. Ατομικά είχαμε πολύ καλές προσπάθειες και η αμυντική λειτουργία μας δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να δημιουργήσει προβλήματα.

Επιθετικά φτάσαμε σε φάσεις εκτέλεσης και αξιοποιήσαμε δύο από αυτές παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για μισή ώρα περίπου. Ήταν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας και παρά την καλή μας εικόνα.

Η νίκη αυτή μας δίνει μεγαλύτερη πίστη για την συνέχεια και οι επόμενοι αγώνες μας με Άρη και ΟΦΗ είναι ορισμός του τελικού, υπό την οπτική γωνία ό,τι με νίκες στους επόμενους αγώνες, μεγαλώνουμε το ποσοστό της επιτυχίας για τον στόχο μας.

Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που σε τέτοιους καιρούς οικονομικής κρίσης έθεσε προτεραιότητα την βοήθειά του στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Skoda Ξάνθη και εκπλήρωση των στόχων της".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ