ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Καλά στοιχεία οι ξένοι

Καλά στοιχεία οι ξένοι
INTIME SPORTS

Αρκετά καλά στοιχεία έδειξαν οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται στον Εθνικό Αστέρα. Ο ένας είναι Γάλλος αριστερός μπακ και ο άλλος είναι Πορτογάλος επιθετικός

Ικανοποιητικά ήταν τα πρώτα δείγματα, που έδειξαν οι δύο ξένοι παίκτες που δοκιμάζονται με την ομάδα του Εθνικού Αστέρα.

Οι δύο παίκτες πήραν μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης, όπου παρά την ταλαιπωρία από το ταξίδι, έβγαλαν με άνεση το πρόγραμμα δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία.

Ο πρώτος, είναι Γάλλος αμυντικός, που καλύπτει την αριστερή πλευρά, είναι ιδιαίτερα γρήγορος, έδειξε μεγάλη εξοικείωση με την θέση και γενικά οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές.

Ο δεύτερος, είναι Πορτογάλος, αγωνίζεται στην επίθεση και έδειξε και αυτός ότι είναι γρήγορος, έχει αντίληψη του χώρου και κινείται με χαρακτηριστική άνεση και στις τρεις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Οι δύο παίκτες είναι γεννημένοι το 1990, ενώ την Πέμπτη προτιμήθηκε να ξεκουραστούν και θα προπονηθούν και πάλι την Παρασκευή.

Επίσης, ο Ανδρέας Σάννης ενημέρωσε εκτενέστατα τον προπονητή της πρώτης ομάδας Γιάννη Πετράκη για τα όσα είδε στις δοκιμές ενημερώνοντας παράλληλα τους παίκτες ότι θα συνεχίζουν να γυμνάζονται με τον σύλλογο της Καισαριανής.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ