ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάκωση στο γόνατο ο Ιμπαγάσα

Κάκωση στο γόνατο ο Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέστη κάκωση στο γόνατο στο ματς με τον Άρη, ωστόσο δεν είναι ανησυχητικό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στις τέσσερις κίτρινες κάρτες έφτασε ο Μιραλάς

Τραυματίας αποχώρησε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς υπέστη κάκωση στο γόνατο, η οποία όμως δεν είναι ανησυχητική ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου στο Φάληρο.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού, αντικαταστάθηκε στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη από τον Μακούν, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, ο Ιμπαγάσα έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό του γόνατο, αλλά οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" ήταν καθησυχαστικοί, τονίζοντας πως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες ο Αργεντινός μέσος θα ακολουθήσει θεραπεία και θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 19 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, ο Κέβιν Μιραλάς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Άρη και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία σε ποιο ματς θα εκτίσει την τιμωρία του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ