ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάκωση ο Μέγιερι, αγώνας δρόμου για Λεβάντε

Κάκωση ο Μέγιερι, αγώνας δρόμου για Λεβάντε
INTIME SPORTS

Ο Μπάλας Μέγιερι υπέστη κάκωση στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χέρι, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Αγώνας δρόμου να προλάβει τη Λεβάντε.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ο Μπάλας Μέγκιερι αντιμετώπισε ένα τραυματισμό στο δεξί του χέρι αλλά συνέχισε κανονικά το ματς.

Στην ανάπαυλα ο Ούγγρος πορτιέρο μίλησε με το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων, υποστηρίζοντας πως είναι εντάξει και μπορεί να βγάλει το 90λεπτο. Οι πόνοι συνέχισαν να υπάρχουν και μετά το παιχνίδι, προκαλώντας ανησυχία στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για αυτό και ο παίκτης υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις.

Ο 23άχρονος Μέγκιερι υπέστη κάκωση στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χέρι, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Κάτα πάσα πιθανότατα, ο Ούγγρος τερματοφύλακας θα είναι στην διάθεση του Μίτσελ για το ματς της Πέμπτης (21/2) με τη Λεβάντε στο Φάληρο, καθώς θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

H ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το θέμα:

" Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μπάλας Μέγκιερι υποβλήθηκε σε εξετάσεις, συνοδεία του γιατρού της ομάδας μας κ. Χρήστου Θέου, λόγω ενός χτυπήματος που αποκόμισε στο δεξί του χέρι, στο ματς με την Ξάνθη. Οι εξετάσεις του Ούγγρου γκολκίπερ έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού. Θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα κάνει τα πάντα, προκειμένου ο Μέγιερι να είναι έτοιμος για το ματς με τη Λεβάντε την Πέμπτη, όπως αναμένεται να συμβεί κιόλας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ